Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2014
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο James Wan (ο άνθρωπος που ξεκίνησε το franchise του ‘Saw’ και σκηνοθέτησε το ‘Insidious’) μας χάρισε το ‘The Conjuring’, ένα απολαυστικό φιλμ μεταφυσικού περιεχομένου –βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που πολλοί χαρακτήρισαν ως την ‘ταινία τρόμου του 2013’.
Στο ‘The Conjuring’ λοιπόν ο Wan μάς συστήνει μια πορσελάνινη κούκλα ονόματι Annabelle που, ακόμα και πίσω από το προστατευτικό τζάμι στο σπίτι των δαιμονολόγων-ερευνητών Warren, φάνταζε πολύ ανατριχιαστική... Ήρθε η στιγμή λοιπόν να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την Annabelle, η οποία τώρα γίνεται πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία τρόμου του John R. Leonetti (σε παραγωγή James Wan), κάτι σαν prequel του ‘The Conjuring’, με την ιστορία να τοποθετείται χρονικά πριν τα γεγονότα του Conjuring, και την Anabelle να καταλήγει στα χέρια μιας οικογένειας, μετά από ένα τραγικό συμβάν.
Η ιστορία έχει ως εξής. Ο John επιλέγει να κάνει δώρο στην έγκυο σύζυγό του μια vintage κούκλα. Ένα βράδυ το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών, οι οποίοι φεύγοντας, δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά... Όταν μια σειρά από ανεξήγητα, εφιαλτικά επεισόδια αρχίσουν να συμβαίνουν στο σπίτι, η οικογένεια θα αντιληφθεί πως τελικά, πίσω από την Annabelle, κρύβεται μια σκοτεινή, μοχθηρή οντότητα που έχει έναν και μοναδικό σκοπό: τον θάνατο.
Με λίγα λόγια... άσε μας κουκλίτσα μου!
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
21 Νοεμβρίου - 27 Νοεμβρίου 2014
Σχετικά
To «Κράτα με» της Μυρσίνης Αριστείδου βάζει πλώρη για τα Όσκαρ
Η επίσημη επιλογή της Κύπρου για τα Όσκαρ
Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Οι Rolling Stones ετοιμάζουν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία
Eνα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ ετοιμάζεται να μεταφέρει την πολυτάραχη διαδρομή του στη μεγάλη οθόνη.
Ολική επαναφορά: Πρώτες πληροφορίες για το (νέο) reboot του «Star Trek»
Η νέα ταινία του δημοφιλούς franchise θα διαθέτει νέους χαρακτήρες και το ύφος θα είναι επηρεασμένο από ταινίες όπως το «Training Day» και το «Crimson Tide»!
Το βραβευμένο στο Sundance “Hold Onto Me” (Κράτα Με) συναντά το κοινό της Κύπρου
Από τις sold-out προβολές και το Audience Award του Sundance, στις μεγάλες οθόνες της Κύπρου. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, στους κινηματογράφους K-Cineplex σε όλη την Κύπρο
«La Bola Negra»: Η πολυσυζητημένη ταινία των Καννών έρχεται στο Netflix – Με φόντο τη ζωή και τον θάνατο του Λόρκα
Οι δύο δημιουργοί της ταινίας, γνωστοί ως «Los Javis», κέρδισαν το Βραβείο Σκηνοθεσίας του φεστιβάλ.
Αυτές είναι οι 4 κυπριακές ταινίες που πάνε στο 49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
Στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν συνολικά 157 ταινίες μικρού μήκους
Λίαμ Νίσον: Κινηματογραφική επιστροφή με το θρίλερ δράσης «Κωδικός Τεχεράνη»
Το κυνήγι του χρήματος οδηγεί σε μια νέα επικίνδυνη αποστολή
4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους
Αγωνία σε ιλιγγιώδες ύψος, σκοτεινός Πινόκιο, προϊστορικές περιπέτειες και ένας σπουδαίος Willem Dafoe συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού
Pinocchio: Unstrung
Ο Πινόκιο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά, στην πιο... τρομακτική του εκδοχή!
Late Fame
Μια μελαγχολική και απρόσμενα αστεία ιστορία για την τέχνη και τις δεύτερες ευκαιρίες
Στην όμορφη αυλή του Έρμα για θερινό σινέμα και τον Σεπτέμβριο
Τις Δευτέρες του Σεπτέμβρη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υπέροχες ταινίες, με ελεύθερη είσοδο