Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2014
Λίγο πριν τη δούμε να πρωταγωνιστεί στο ‘Wild’ του Jean-Marc Valee (σκηνοθέτη του ‘Dallas Buyers Club’), η Reese Witherspoon αφήνει για τα καλά πίσω της τον παλιό ‘light’ κωμικό της εαυτό και φιλοδοξεί να προσθέσει έναν ακόμα -δραματικό- ρόλο στο βιογραφικό της (μετά το ‘Devil’s Knot) μέσα από το ‘The Good Lie’ του Philippe Falardeau (‘Monsieur Lazar’).
Η ταινία του Γαλλοκαναδού σκηνοθέτη είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και αφηγείται την ιστορία τριών προσφύγων πολέμου από το Σουδάν, οι οποίοι στέκονται τυχεροί και μετά από δεκαπέντε χρόνια αναμονής μεταφέρονται στην Αμερική. Αντιμετωπίζοντας το σύγχρονο κόσμο για πρώτη φορά, οι τρεις πρόσφυγες θα αναπτύξουν μια δυνατή φιλία με μια παράτολμη Αμερικανίδα (Reese Witherspoon), η οποία κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να τους βοηθήσει.
Κι ενώ οι ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες αγωνίζονται να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, τα συναισθήματα ενοχής για τον αδερφό που έχουν αφήσει πίσω τους κυριεύουν ολοένα και περισσότερο.
Πόσο ιδανικό είναι στην πραγματικότητα τελικά το αμερικάνικο όνειρο;
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
17 Οκτωβρίου - 23 Οκτωβρίου 2014
Σχετικά
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Song Sung Blue
Ο Hugh Jackman και η υποψήφια για Όσκαρ Kate Hudson πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική αληθινή ιστορία