Things to Do , Εκδηλώσεις

Cytanet [απ’ τα εξοχικά και τις παραλίες, στα φοιτητικά σπίτια]

Ακολούθησε τις μοναδικές φοιτητικές προσφορές της Cytanet και τις φοιτητικές διαδρομές του #cytanetwagon για φανταστικά δώρα!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2014

Τέλος το καλοκαίρι… ξεκινά άλλη φάση, αυτή των σπουδών! Τέλος στις αμέτρητες ώρες στην παραλία, στη δυνατή μουσική και στα πάρτι. Αρχίζουν οι ατέλειωτες ώρες στη βιβλιοθήκη, το διάβασμα και οι εργασίες. Μαζί στο νέο αυτό ξεκίνημα, φυσικά είναι η Cytanet, που απ’ τα εξοχικά και τις παραλίες πάει τώρα και στα φοιτητικά σπίτια!

 

Η Cytanet, παρέα με το #cytanetwagon, εγκαινιάζει αυτή τη νέα περίοδο με… μια mini περιοδεία, από τις 19 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2014! Πάει σε πανεπιστήμια και φοιτητικά στέκια και διοργανώνει cool events όπου νέοι -φοιτητές και μη- μπορούν να απολαύσουν δυνατή μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις. Μαζί με τις φοιτητικές διαδρομές, η Cytanet προσκαλεί όλους όσοι δουν το #cytanetwagon να βγάλουν μια selfie φωτογραφία δίπλα του και να την ανεβάσουν στο microsite του διαγωνισμού www.cytanetwagon.com

 

Κάθε εβδομάδα και για τέσσερις εβδομάδες οι τρεις συμμετέχοντες με τις περισσότερες ψήφους κερδίζουν ένα gadget, μια τριμηνιαία συνδρομή Internet Home4000 της Cytanet και ο μεγάλος νικητής ένα iPad mini! Οι 3 νικητές κάθε εβδομάδας θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να μαζέψουν τις περισσότερες ψήφους (votes).

 

Για το ξεκίνημα της φοιτητικής περιόδου, η Cytanet προσφέρει επίσης ειδικά οικονομικά τέλη μόνο για φοιτητές, ευκολίες πληρωμής για αγορά tablet ή laptop με 24 άτοκες δόσεις και έκπτωση στο ταμείο, καθώς και δωρεάν εγκατάσταση για όλο το μήνα Σεπτέμβριο για όλους. Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές της Cytanet, επισκεφθείτε το www.cyta.com.cy/internet-offers ή τη σελίδα της Cyta στο Facebook https://www.facebook.com/cytaofficial ή το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta (Cytashop, Telefone, Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Bionic), ή καλέστε χωρίς χρέωση το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close