Things to Do , Εκδηλώσεις

Η Κύπρος στην οικογένεια του Bricks 4 Kidz®

Τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα τώρα και στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2014

Η εταιρεία Creative Learning Corporation, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος Bricks 4 Kidz®, με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνει την άφιξη της αντιπροσωπείας σε όλη τη Κύπρο. Η προσθήκη της Κύπρου στην οικογένεια του Bricks 4 Kidz® ανεβάζει το συνολικό αριθμό των αντιπροσωπειών αυτού του μοναδικού προγράμματος στον κόσμο σε πάνω από 600. 

 

Ο ιδιοκτήτης του Bricks 4 Kidz® στην Κύπρο κ. Νικόλας Μπινίκος μας αναφέρει σχετικά, "Έψαχνα μια νέα καινοτόμο επαγγελματική πρόκληση και ο γιος μου ήταν η πραγματική έμπνευσή μου για να επενδύσω σε έναν τομέα που θα τον ωφελήσει σημαντικά αργότερα στη ζωή. Τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα έλειπαν από την Κύπρο, μέχρι τώρα. Η επιλογή να φέρουμε το Bricks 4 Kidz® στην Κύπρο είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη απόφαση που έχω κάνει, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι έχει αναγνωριστεί ως #1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενίσχυσης των παιδιών από το περιοδικό Entrepreneur το 2014".

 

"Όλο το προσωπικό της εταιρείας Bricks 4 Kidz®, απόλαυσε τη γνωριμία και συνεργασία με τη νέα ομάδα της Κύπρου καθόλη την εκπαίδευσή τους εδώ στη Φλώριδα (ΗΠΑ). Όλοι αναμένουμε με ενδιαφέρον τις δυνατότητες των μεθόδων STEM (Science-Επιστήμη, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανολογία, Mathematics-Μαθηματικά) και είμαστε σίγουροι ότι θα επωφεληθούν όλα τα παιδιά της χώρας τους" τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Daniel O’Donnell.

 

Ο διευθυντής της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρία πρόσθεσε, "στα 12 έτη που  διδάσκω στη Κύπρο, δεν έχω σταματήσει ποτέ τις έρευνες για νέες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας. Το Bricks 4 Kidz®  όχι μόνο ενισχύει τις έννοιες του STEM αλλά επίσης ενδυναμώνει την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων όπως επίσης και τις δεξιότητες συνεργασίας, χτίζει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και προκαλεί τις ζωηρές φαντασίες των παιδιών".

 

Η Κύπρος είναι πλέον μέλος μιας μεγάλης, παγκόσμιας οικογένειας και έτοιμη να προσφέρει το #1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε όλα τα παιδιά!

 

Η Creative Learning Corporation, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Bricks 4 Kidz®  προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα ενίσχυσης για παιδιά ηλικίας 3-13. Η εταιρεία παρέχει ποικιλία ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων που έχουν ως σκοπό την ενδυνάμωση διαφόρων ικανοτήτων των παιδιών. Η Creative Learning Corporation λειτουργεί τώρα σε 36 χώρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Bricks 4 Kidz Κύπρου στο 77770210 η επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους στο http://www.bricks4kidz.com/cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close