Eating News , Εστιατόρια

Η Εθνική Ομάδα Μαγειρικής Κύπρου πάει Λουξεμβούργο

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής που θα διεξαχθεί από 21-26 Νοεμβρίου 2014 στο Λουξεμβούργο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2014

Η Εθνική μας Ομάδα Μαγειρικής και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά, λαμβάνει μέρος στο μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός στον κόσμο, το "Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής 2014", που θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο. Μάλιστα, φέτος η συμμετοχή μας δεν περιορίζεται στην Εθνική Ομάδα Μαγειρικής αλλά επεκτείνεται και στη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής.

 

"Υπό την καθοδήγηση του Ανώτερου Διευθυντή Γιώργου Δαμιανού και των Παναγιώτη Χαραλάμπους και Αντώνη Νικολάου τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες, με απώτερο στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα που θα διατηρήσει την Κύπρο ψηλά στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Θερμές ευχαριστίες για μια ακόμα φορά σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και των Εθνικών Ομάδων Μαγειρικής για την οικονομική και άλλου είδους στήριξη γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν κατορθωτό".

Την αποστολή θα συνοδεύσουν μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

 

Εμείς πάντως ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα, μια ομάδα που έχει και το ταλέντο και τις ικανότητες να μας κάνει περήφανους!

 

Αν θες να μάθεις ποιο θα είναι το μενού που θα παρουσιάσει η Εθνική στο Λουξεμβούργο, να δεις τις διακρίσεις αλλά και ποιοι είναι οι chefs που απαρτίζουν το dream team, πάτησε εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close