Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2014
Η Carob Mill Restaurants Ltd μαζί με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου συνδιοργανώνουν την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση "Δώσε Φως Σε μια Ζω" καλωσορίζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και στηρίζοντας αγαπημένα πρόσωπα που άγγιξε ο καρκίνος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου στο Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό από τις 14.00 μέχρι τις 20.00.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να στηρίξουν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο μέσα από τη χριστουγεννιάτικη αγορά που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χειροποίητα στολίδια, βιβλία και λιχουδιές. Οι μικροί φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν αφήγηση παιδικού παραμυθιού ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν και στο εργαστήριο χειροτεχνίας που επιμελείται το Studio 8 School of Art & Design όπως και στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Carob Mill Restaurants. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει επίσης χορευτικές παραστάσεις, και φυσικά τον Άγιο Βασίλη που θα φτάσει στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου με τα δώρα του. Ακόμα ζωγραφική προσώπου και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωταγωγήσει στις 18.30 η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, σύζυγος του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώπιον των λαμπαδηφόρων του Σώματος Κυπρίων Οδηγών. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τραγουδήσουν οι χορωδίες του Πολιτιστικού Ομίλου Προσωπικού ΑΗΚ Λεμεσού - Μονής – Βασιλικού, Μοντέρνοι Καιροί και Δήμου Αμμοχώστου, και η Παιδική Χορωδία και το Φωνητικό Συγκρότημα Μελωδία του Πνευματικού Ομίλου Λεμεσού.
-
Χαρουπόμυλοι Λανίτη
30 Νοεμβρίου 2014
Σχετικά
Ιανουάριος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Ιανουάριο.
Μια χριστουγεννιάτικη βραδιά, με δωρεάν κάστανα, ζεστό κρασί και ροφήματα στην πλατεία
Οι Καστανάδες έρχονται στους Τρούλλους
The Stasikratous Project Christmas Edition: To πιο φαντασμαγορικό πάρτι θα στηθεί στη Στασικράτους
Ένα διήμερο πολύ διαφορετικό και ξεχωριστό, γεμάτη λάμψη, μαγεία, μουσική, φαγητό, ποτό και ψώνια
Χριστούγεννα στη Λάρνακα: 10 εμπειρίες που θα σε βάλουν στο πνεύμα των γιορτών
Η πόλη και επαρχία έβαλε τα γιορτινά της και έφτιαξε πρόγραμμα
Η Δευτερά γεμίζει φώτα, μυρωθκιές, μουσικές τζιαι πολλά χαμόγελα!
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Δευτεράς βάλε το στη λίστα σου
Ο οινολόγος Ορέστης Τσιάκκας κατεβαίνει στη Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Έχοντας στις αποσκευές του σπάνιες και δυσεύρετες εσοδείες του οινοποιείου Τσιάκκας
Week Agenda: Τι παίζει αυτή την εβδομάδα - Οι 9 εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν
Θέατρο, μουσική, εκθέσεις και live εμφανίσεις γεμίζουν τις μέρες πριν τα Χριστούγεννα
7 λόγοι που τα Lidl X’mas Open Days είναι η χριστουγεννιάτικη στάση του Δεκέμβρη
Η Lidl Food Academy γίνεται το πιο cozy χριστουγεννιάτικο spot της πόλης
Ο Άγιος Βασίλης επιστρέφει στο Mall of Cyprus
Η πιο “ζεστή” χριστουγεννιάτικη παράδοση επιστρέφει!
Χριστούγεννα στην Ερμού, στην παλιά Λευκωσία
Ανοικτά σπίτια, εργαστήρια, καταστήματα, καφενεία και άλλα μαγαζιά.
H Ανδρομάχη τραγουδά (για καλό σκοπό) στη Λευκωσία
Στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτυ που οργανώνει το House of Angels by Maria Gonata