Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Let's talk about sex...

Μάθε τα σωστά αγγίγματα για να εξιτάρεις τη σύντροφό σου.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2014

ΦΟΡ ΧΕΡ! Οι κρυφές ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας
Μη χαϊδεύεις απλά στα προφανή μέρη. Εξερευνώντας κάθε εκατοστό του σώματός της, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα του ποδιού, θα μπορέσεις να της προσφέρεις το είδος της ευχαρίστησης που δεν ήξερε καν ότι υπάρχει!

 

FROM HEAD TO TOE: Κορυφαίοι ειδικοί του sex μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους.

Κεφάλι
‘Ένα μασάζ στο κεφάλι βοηθά στην απελευθέρωση της οξυτοκίνης, μιας ορμόνης στρες που παρέχει μια αίσθηση ηρεμίας, ενώ παράλληλα ενισχύει τη σεξουαλική ικανοποίηση’, λέει η Yvonne K. Fulbright, Ph.D., γκουρού σεξουαλικής υγείας και συγγραφέας του ‘Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover’. ‘Είναι μια δράση καταπραϋντική, αισθησιακή, περιποιητική και σαγηνευτική’, λέει η Fulbright.

 

Αφτιά
Οι Κινέζοι ειδικοί ενέργειας πιστεύουν ότι αγγίζοντας αυτή την περιοχή μπορεί να σταλεί σεξουαλική ενέργεια σε όλο το σώμα. Αγγίζοντας απαλά ή ακόμα και πιπιλώντας το κέλυφος του αφτιού, μπορείς να επιταχύνεις τον παλμό και να προκαλέσεις ρίγη σε όλο το σώμα, καθώς τα αφτιά είναι γεμάτα ευαίσθητα νεύρα.

 

Μύτη
‘Αν μυρίζεις άσχημα, οι γυναίκες δεν πρόκειται να ερεθιστούν από εσένα’, λέει ο νευρολόγος Alan Hirsch, MD, διευθυντής του Smell and Taste Treatment and Research Foundation στο Σικάγο. Ο Hirsch λέει ότι ένας συνδυασμός γλυκόριζας και αγγουριού είναι το νούμερο ένα άρωμα που διεγείρει μια γυναίκα, ενώ το πατσουλί και το ginger αυξάνουν τη σεξουαλική ενέργεια και το ylang ylang θεωρείται ότι αυξάνει το σεξουαλικό ενδιαφέρον.

 

Αυχένας
Στην Ιαπωνία την παλιά εποχή, ο αυχένας θεωρείτο η πιο ερωτογενής ζώνη απ’ όλες, γιατί ήταν ένα από τα λίγα σημεία του σώματος που δεν καλυπτόταν από ρούχα. Σήμερα ο αυχένας συχνά αγνοείται ως ζώνη που μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση, όμως η δύναμη που μπορεί να έχει ένα απαλό άγγιγμα ή ένα φιλί σ’ αυτό το σημείο, δεν θα πρέπει να υποτιμάται.

 

Σβέρκο
‘Σε αντίθεση με το μπροστινό, το πίσω μέρος του λαιμού έχει επιπλέον ερωτικό στοιχείο, γιατί συνήθως κρύβεται από την κοινή θέα χάρη στα μαλλιά. Όταν την αγγίζεις εκεί, θα ερεθίσεις μικρές τριχούλες και θα κάνεις τη ραχοκοκαλιά της να ανατριχιάσει ολόκληρη’, λέει η σεξοθεραπεύτρια Beth Salmon.

 

Στήθος
‘Μερικές γυναίκες έχουν οργασμούς απλώς αγγίζοντας τα στήθη τους με το σωστό τρόπο’, λέει η σεξολόγος Amelie Goddard. ‘Βέβαια, τα στήθη άλλων γυναικών δεν είναι τόσο ευαίσθητα, άρα πρέπει να ανακαλύψεις τι λειτουργεί για την καθεμιά ξεχωριστά’.

 

Τα πλευρά του στήθους
‘Τα πλευρά του στήθους είναι γεμάτα αισθητικές νευρικές απολήξεις κι αν ασχοληθείς μαζί τους, η κάτοχός τους θα το απολαύσει εξίσου όσο και με την απευθείας διέγερση της ρώγας’, λέει η Emily Dubberley, ειδική σεξοθεραπεύτρια. ‘Κινήσου από τα πλευρά προς τα μέσα με αργούς κύκλους. Πάρε το χρόνο σου’. 

 

Χέρια
‘Γλείψε την περιοχή και μετά φύσα απαλά’, συμβουλεύει η ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια Francew Emeleus. ‘Η αρχική αίσθηση ζεστασιάς του στόματος και της γλώσσας σου θα είναι τέλεια, αλλά στη συνέχεια το διακριτικό ξεφύσημά σου θα την κάνει να ανατριχιάσει και θα της αρέσει’. 

 

Καρποί
‘Όπως και στο πίσω μέρος των γονάτων της, το δέρμα εκεί είναι λεπτότερο από άλλα σημεία του σώματός της κάνοντας την εκεί περιοχή πιο ευαίσθητη. Επίσης, οι καρποί μπορούν να δεθούν ή να κρατηθούν κάτω για πιο kinky καταστάσεις’, δηλώνει η Emily Dubberley, συγγραφέας του ‘Brief Encounters’.

 

Δέρμα
‘Το δέρμα είναι ένας ισχυρός μηχανισμός διέγερσης’, λέει η Amy Fisher. Ένα τεράστιο μέρος του εγκεφάλου είναι αφιερωμένο στο άγγιγμα. Αλλά και πάλι όλα είναι σχετικά. ‘Οι γυναίκες θα ερεθιστούν και θα ενοχληθούν ακόμα και από το παραμικρό χάδι’, καταλήγει.

 

Στομάχι
Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το μεσοθώρακά τους: σύμφωνα με έρευνα, το 79% των γυναικών μισούν το στομάχι τους. Μπορείς να βοηθήσεις στη μείωση αυτού του ποσοστού. Η δρ. Tricia McNair, ειδικός επί των θεμάτων υγείας του BBC, προτείνει: ‘Πείσε την ότι λατρεύεις την κοιλιά της λέγοντας πόσο σέξι είναι. Χάιδεψέ τη χαμηλά, λίγο πάνω από το ηβικό οστούν, την ώρα της κορύφωσή της και δες πώς ένας οργασμός πολλών Ρίχτερ απεικονίζεται στο πρόσωπό της’. 

 

Κάτω μέρος της πλάτης
Να ξέρεις ότι αυτή είναι μια ευαίσθητη περιοχή γεμάτη νευρικές απολήξεις, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αγνοηθεί.

 

Κλειτορίδα
Η κλειτορίδα είναι το θηλυκό αντίστοιχο του πέους και λειτουργεί όπως αυτό, αν χειριστεί σωστά. So take action!

 

Πόδια
‘Το γλείψιμο των δάχτυλων του ποδιού της μπορεί να είναι τόσο ευχάριστο για εκείνη όσο και το στοματικό sex’, λέει η Laurie Watson, πιστοποιημένη σεξουαλική θεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια στο Πανεπιστήμιο Duke και στις ιατρικές σχολές του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνα Chapel Hill. ‘Αν θες να δουλέψεις τον τρόπο σου στο γλείψιμο δάχτυλων του ποδιού, ξεκίνα με το να τα τσιμπήσεις απαλά. Αυτό θα τη χαλαρώσει και θα χτίσει σεξουαλική αναμονή. Όταν θα είσαι έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή, θα πάρεις μια μεγάλη ανταμοιβή’.

 

Η περιοχή κάτω από το γόνατο
Πρόκειται για μια ερωτογενή ζώνη, εξαιρετικά ευαίσθητη στην αφή, που συχνά όμως έχει την τάση να ξεχνιέται στις προσωπικές στιγμές.

 

Αστράγαλοι
‘Οι ρεφλεξολόγοι λένε πως οι σεξουαλικές ορμές μας συνδέονται με ένα σημείο πίεσης στο εσωτερικό των ποδιών, κάτω από τον αστράγαλο’, μας ενημερώνει η συγγραφέας Tracey Cox. ‘Ενώ σε πολλές γυναίκες αρέσει να τις αγγίζουν και να τις χαϊδεύουν στα πόδια, πολλές είναι αρκετά αμήχανες για να αφήσουν το σύντροφό τους να το κάνει. Δοκίμασε ένα φτερό ή βάλε μερικές σταγόνες λάδι για μασάζ στα χέρια σου και χάιδεψέ τη με τα ακροδάχτυλά σου και θα την ανεβάσεις στους εφτά ουρανούς!

 

Θα επανέλθουμε με τις κρυφές ερωτογενείς ζώνες ενός άντρα....

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close