News , Guide

Λεμεσός: 1 από τους 10 αναδυόμενους προορισμούς στον κόσμο!

Τα σχόλια και οι βαθμολογίες των χρηστών της γνωστής ιστοσελίδας TripAdvisor, κατατάσσουν τη Λεμεσό στην 3η θέση με τους αναδυόμενους προορισμούς!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2014

Η Λεμεσός περιλαμβάνεται στα βραβεία του ιστοχώρου "Travelers Choice Destinations on the Rise", τα οποία εξαίρουν τους προορισμούς, ανά τον κόσμο, που έχουν λάβει τη μεγαλύτερη αύξηση σε θετικά σχόλια και βαθμολογίες από τα μέλη του TripAdvisor, από χρόνο σε χρόνο.

 

Όπως αναφέρει η η Διευθύντρια της Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, "η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός", τονίζοντας ότι αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα των εντατικών προσπαθειών από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αναβάθμιση και επανατοποθέτηση της Λεμεσού ως ένας κοσμοπολίτικος παραθαλάσσιος προορισμός ποιότητας που προσφέρει ποικίλες επιλογές στον επισκέπτη σε όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Τα σχόλια και οι βαθμολογίες των επισκεπτών της δημοφιλούς ιστοσελίδας αξιολόγησης, αφορούν στη διαμονή, στη γαστρονομία και δραστηριότητες και θεωρείται ότι επηρεάζουν τους ταξιδιώτες που σχεδιάζουν τις επόμενες τους διακοπές.

Σύμφωνα δε με άρθρο της που δημοσιεύτηκε στο CNN TRAVEL, όπου παρουσιάζονται τα αποτελέσματα των δέκα αναδυόμενων τουριστικών προορισμών του TripAdvisor, η δημοσιογράφος Katia Hetter συμβουλεύει τους αναγνώστες να επισκεφθούν αυτούς τους προορισμούς, "πριν το κάνει κάποιος άλλος".

 

Συγκεκριμένα, οι  10 Αναδυόμενοι Προορισμοί ανά τον Κόσμο σύμφωνα με το TripAdvisor είναι:

1. Da Nang, Βιετνάμ
2. Sihanoukville, Καμπότζη
3. Λεμεσός, Κύπρος
4. Ao Nang, Ταϊλάνδη
5. Bodrum City (Αλικαρνασσός), Τουρκία
6. Naha, Ιαπωνία
7. Hurghada, Αίγυπτος
8. Kazan, Ρωσία
9. Manaus, Βραζιλία
10. Eilat, Ισραήλ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close