Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τρία χρυσά βραβεία για τα ξενοδοχεία της Sunrise

Sunrise Pearl, Hotel και Brilliant Hotel Apts βραβεύθηκαν από TUI Travel PLC

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2015

Διεθνείς διακρίσεις για τις υψηλού επιπέδου και καινοτόμες υπηρεσίες που προσέφεραν σε επίπεδο διαμονής κατά το 2014, εξασφάλισαν πρόσφατα τρεις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Ξενοδοχείων Sunrise. Οι βραβεύσεις έγιναν στο πλαίσιο της ετήσιας διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου.

 

Την έκθεση διοργάνωσε ο τουριστικός οργανισμός Thomson Holidays και τα ξενοδοχεία βράβευσε ο διεθνής ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Travel PLC. Συγκεκριμένα, οι ξενοδοχειακές μονάδες Sunrise Pearl Hotel & Spa και Sunrise Beach Hotel τιμήθηκαν με το χρυσό βραβείο "Best Thomson Platinum Accommodation", ενώ το ξενοδοχειακό συγκρότημα "Brilliant Hotel Apartments", απέσπασε επίσης χρυσό βραβείο, στην κατηγορία "Best Thomson 4T Accommodation".

 

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Ξενοδοχείων Sunrise, τιμήθηκαν και στο παρελθόν με βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους οργανισμούς του κλάδου, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν. Οι διακρίσεις αυτές συμβάλλουν στις κοινές προσπάθειες αναβάθμισης του κυπριακού τουριστικού προϊόντος και προβολής της Κύπρου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close