Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Dino Art Bistro new!

Η απόλυτη τέχνη στο πιάτο σου!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2015

Δεν γίνεται να μην έχεις επισκεφτεί έστω και μια φορά το εστιατόριο με τις μοναδικές artistic γεύσεις, που από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του τρέλανε και τον τελευταίο Λεμεσιανό γαστρονόμο και όχι μόνο. Το αγαπημένο Dino Art μετά τη μικρή απουσία του, άνοιξε ξανά διάπλατα τις πόρτες του, αυτή τη φορά σε νέα τοποθεσία, σε ένα ξεχωριστό σημείο, επίσης στο κέντρο της πόλης. Με το ίδιο μεράκι και την αγάπη ο γνωστός ιδιοκτήτης και chef του μαγαζιού Ντίνος Κωστή, εκτός από την τοποθεσία, επιμελήθηκε και το μενού, το οποίο υπέστη κι αυτό αλλαγές, με την προσθήκη νέων γαστρονομικών πιάτων που θα σε καταπλήξουν.

Κατ’ αρχάς το μαγαζί σε περιμένει να το επισκεφτείς επτά μέρες την εβδομάδα από νωρίς το πρωί με καφεδάκι και πρωινό. Το μεσημεράκι θα απολαύσεις ελαφριά εδέσματα τα οποία είναι ό,τι πρέπει για το business lunch σου. Το απόγευμα; Τι καλύτερο από το πασίγνωστο και λαχταριστό γλυκό του, ονόματι Death by chocolate, το οποίο εξακολουθεί να κλέβει την παράσταση. Ενώ το βράδυ, αν ο καιρός το επιτρέπει, θα πρότεινα ένα από τα τραπεζάκια εκτός, αφού στη συγκεκριμένη περιοχή, αν και είναι στο κέντρο της πόλης, κυριαρχεί η απόλυτη ηρεμία. Εκτός από τις νοστιμότατες γνωστές του σαλατούλες, αν χρειάζεσαι κάτι το ίδιο ελαφρύ, μπορείς να δοκιμάσεις τη Raw Japanese Salad η οποία είναι από τραγανά, φρέσκα λαχανικά, γευστικά ιαπωνικά φύκια και ωμά (sashimi) κομμάτια ψαριών όπως σολομός, τόνος και λαβράκι, με τέσσερις ψημένες γαρίδες οι οποίες συνδυάζονται τέλεια με τη συνοδευτική ελαφριά σάλτσα τους. Μαζί με την ιαπωνικού στυλ σαλάτα μπορείς να επιλέξεις και τα λαχταριστά sushi από το sushi menu που διαθέτει. Για κυρίως δοκιμάσαμε το γευστικότατο USD prime beef burger (225gr.) το οποίο εκτός από το τέλειο food styling πάνω σε ξύλινο ορθογώνιο πιάτο, είχε και τέλεια, με τη δροσερή του σαλατούλα και τις έντονες σε μυρωδιά πατατούλες στο πλάι να το απογειώνουν. Ακόμα θα πρότεινα να δοκιμάσεις και το πιάτο με τα μανιτάρια Portobello τα οποία είναι γεμιστά με λιωμένο τυρί blue cheese και μέλι, που είναι σκέτη απόλαυση.

Στο Dino θα βρεις και φρέσκα deli προϊόντα τα οποία μπορείς να διαλέξεις ένα προς ένα για να κτίσεις το cheese ή charcuterie board σου όπως εσύ θέλεις και να το απολαύσεις στη συνέχεια παρέα με το κρασάκι σου από την πλούσια γκάμα κρασιών που διαθέτει το μαγαζί. Είμαστε σίγουροι πως ο Dino δεν θα μείνει μόνο εδώ. Με την πάροδο του χρόνου σίγουρα κάτι άλλο θα σκαρφιστεί και θα μας μαγέψει ξανά. Εμείς απλώς αναμένουμε.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close