Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2026
Μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, δυνατές συγκινήσεις και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα ετοιμάζει το Nava Seaside, φιλοξενώντας μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση με μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Την Τρίτη 11 Αυγούστου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στη σκηνή τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Μανώλη Φάμελλο και Νίκο Ζιώγαλα, τέσσερις καταξιωμένους δημιουργούς και ερμηνευτές που έχουν αφήσει το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι.
Τη βραδιά θα πλαισιώσουν ως special guest stars η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ένταση και συναίσθημα σε μια συναυλία που υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου, ενώ παράλληλα στηρίζει το σημαντικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, με μέρος των εσόδων να ενισχύει τη δράση του οργανισμού, προσδίδοντας στη βραδιά και έναν σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι πόρτες του Nava Seaside ανοίγουν στις 21:00, προσκαλώντας το κοινό να ζήσει μια εμπειρία που συνδυάζει αγαπημένες μελωδίες, καλοκαιρινή διάθεση και προσφορά.
Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 22777744, ενώ εισιτήρια διατίθενται και μέσω της ιστοσελίδας www.navaseaside.com.
Μια μουσική συνάντηση με τέσσερις θρύλους της ελληνικής σκηνής και ξεχωριστούς καλεσμένους, που αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο δυνατές συναυλιακές στιγμές του φετινού καλοκαιριού.
-
NAVA Seaside
11 Αυγούστου 2026
Σχετικά
Μόλις ανακοινώθηκε ο καλλιτέχνης που θα μας διασκεδάσει στο Astromeritis Food Festival!
Το Συσκευαστήριο Αστρομερίτη θα γίνει και φέτος το place to be
Η Έμιλυ Χαραλάμπους τραγουδά δίπλα στη θάλασσα στο Kalifi
Μια καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένες μελωδίες και τον Βασίλη Ευσταθίου στα πλήκτρα
«Στο Φως του Φεγγαριού»: Μουσική και ποίηση κάτω από την πανσέληνο
Η Μαρία Ανδρέου και το Cyprus Guitar Trio παρουσιάζουν μια ατμοσφαιρική μουσικοποιητική παράσταση σε τρεις κοινότητες της Κύπρου
ONE × Κωνσταντίνος Χριστοφόρου × DJ Κοτσώνης σε ένα δυνατό live στο χωριό
Το GREEK LOVER ετοιμάζει ένα από τα πιο δυνατά live στο χωριό και εμείς δεν το χάνουμε με τίποτα
Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται Κύπρο για μία δωρεάν συναυλία
Η Λάρνακα υποδέχεται τον εκρηκτικό καλλιτέχνη για μία μοναδική συναυλία
Eurovision 2027: Η EBU εξετάζει μεγάλη αλλαγές στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, μεταξύ των προτάσεων που βρίσκονται υπό εξέταση είναι η μετάβαση σε ένα περισσότερο διαδικτυακό μοντέλο ψηφοφορίας
«Φίλε, έλα απόψε»: Ο Hovig ερμηνεύει Γιάννη Πουλόπουλο στη Λάρνακα
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τα διαχρονικά τραγούδια του σπουδαίου ερμηνευτή, για την ενίσχυση του Κέντρου Ενηλίκων ΑμεΑ «Δικαίωμα Ελπίδας»
Η Ρία Ελληνίδου επιστρέφει στο νησί για ένα δυνατό live δίπλα στη θάλασσα
Μαζί της θα είναι και ο Στέλιος Λεγάκης
Ο Γιώργος Μαργαρίτης επιστρέφει για μία εμφάνιση στο χωριό
Μαζί του ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Γιώτα Χρίστου
«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι» με Δημήτρη Μεσημέρη και Φρειδερίκη Τομπάζου (απόψε) στον Πρωταρά
Oι "Νύχτες Καλοκαιριού" του Δήμου Λευκωσίας συνεχίζονται στον Πρωταρά
Η Βασιλική Χατζηαδάμου έρχεται στη Λόφου για μια βραδιά με παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα
Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με αγαπημένα τραγούδια, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ιερού Ναού Παναγίας Χρυσολοφίτισσας
Ο Demos Beke live στο AMARA
Στο The Bar του AMARA, η μουσική γίνεται μέρος της εμπειρίας και τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν ακόμη ένα λόγο για να τα θυμόμαστε.