Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

10 πράγματα να κάνεις αυτή την εβδομάδα [23.03 - 29.03]

Στην Κύπρο δεν θα βαρεθείς ποτέ, φτάνει να ξέρεις τι παίζει!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2015

Δευτερά 23 Μαρτίου

"Insurgent"

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που προσφέρεται για σινεμά και σου προτείνουμε να δεις το "Insurgent",  γιατί...έφταε η ώρα της.... Ανταρσίας!

Το "Insurgent", το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών "Τριλογία της Απόκλισης" είναι βασισμένο στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο της Veronica Roth που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού "Divergent". Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Τρίτη 24 Μαρτίου

"Γι' αυτά που θα'πρεπε να φέγγουν"
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, οι Εκδόσεις Ακτίς και το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνουν τη μουσικο-ποιητική παράσταση με τίτλο «Γι’ αυτά που θα ’πρεπε να φέγγουν». 
Στις 20:00 ακριβώς. Στο σταθμό του τρένου... 32 + 2 ποιητές απ' όλη την Κύπρο... Ένας αφηγητής... Μια μπάντα μουσικών... Τρεις Κύπριοι τραγουδιστές μαζί με τον Κώστα Παρίσση... περιμένουν... Και όταν σφυρίξει το τρένο, θ’ ακούσουν όλοι μονομιάς το αληθινό τους όνομα, αφήνοντας πίσω τους αυτά που θα ’πρεπε να φέγγουν... 


ΦουσκόPolis
H Kυπρος γεμίζει τεράστια φουσκωτά! Ξεκινά η "ΦουσκόPolis" στο Κάστρο της Λάρνακας, η οποία θα περιοδεύσει από πόλη σε πόλη, απ' τις 24 Μαρτίου μέχρι και τις 4 Απριλίου! Διάβασε την συνέντευξη των διoργανωτών αποκλειστικά στο Check In Cyprus.

 

Τετάρτη 25 Μαρτίου

KOKKINO
Το βραβευμένο με Tony Καλύτερο έργο του 2010 ανεβάινει από την Aplha Square, σε συνεργασία με το Λεβέντειο Μουσείο. Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ

 

ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 

Η Accept-ΛΟΑΤ Κύπρου με την ευγενική συνεργασία του Θεάτρου Ένα, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "Σκοτεινός Άγγελος". Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου 2015  και όλα τα έσοδα θα παραχωρηθούν από το Θέατρο Ένα προς ενίσχυση του Φεστιβάλ. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 27 Μαρτίου. Μάθε πρισσότερα ΕΔΩ

 

Πέμπτη 26 Μαρτίου

Flashback
Στο Down Town Live, οι Παπιγιόν Band σε συνεργασία με την Incanto nightlife events, μας ξυπνούν διάφορες αναμνήσεις κάνοντας μια αναδρομή στο χρόνο της μουσικής, με τις καλύτερες επιτυχίες των 80s μέχρι σήμερα.

 

Παρασκευή 27 Μαρτίου

"ΤΕΧΝΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ"

Η 3η ομαδική έκθεση της διαδικτυακής ομάδας "ΤΕΧΝΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ". 90 καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες στο, ΤΡΑΚΑΣΟΛ - Μαρίνα Λεμεσού από 27 έως 29 Μαρτίου. 


ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Aπό χώρος προσγείωσης σε διεθνής αερολιμένας

To Εικαστικό Κέντρο Τεχνών και Έρευνας Δημοσθένη Σεβέρη παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη από τους Tim Reardon και Diane Bridger, θα μάθεις αρκετά πράγματα για το αεροδρόμιο Λευκωσίας και την ιστορία του.

Η διάλεξη ξεκινά στις 19:30 και θα συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό.

 

Σάββατο 28 Μαρτίου

NUDE THE TREE
Το Nude the Tree είναι μια παράσταση για το γυμνό σώμα σε σχέση με το γδυτό. Η έρευνα του Nude the Tree ξεκίνησε και εξελίχτηκε κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής φιλοξενίας της Στέγης Χορού Λευκωσίας τον Απρίλιο 2014 και στο πρόγραμμα φιλοξενιών ΑΥΓ-ΣΕΠ 2014 της Στέγης Σύγχρονου Χορού Λεμεσού. Στο Dance house στη Λευκωσία, στις 20:30.

 

Κυριακή 29 Μαρτίου

O Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων και το Check In προετοιμάζεται καιρό τώρα, με εκπρόσωπο, τον Κλεάνθη Κλεάνθους!

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close