Things to Do , Εκδηλώσεις

Πώς να επιβιώσεις το Πάσχα στο χωριό!

Συμβουλές για μαθητές, φοιτητές και... καταπιεσμένους!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2015

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν εχουν internet ή ακόμα χειρότερα, υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν internet. Επειδή, λοιπόν, πολλοί απο εσάς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και λόγο, τις επισκέπτεστε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, πρέπει να βρεθεί και ένας τρόπος να περάσετε όσο πιο ανώδυνα αυτές τις 5–6 μέρες, μακριά απο τον πολιτισμό, το ιντερνετ, τα σοσιαλικά δίκτυα, τα ινσταγκράμια και τα φεϊσμπούκια.

Διάβασε πιο κάτω μερικά tips για να την περάσεις ταράτσα όσες μέρες θα βρίσκεσαι μακριά από την πόλη!

1. Ρίξε όλες τις μονάδες σου στα ΜΒ

Σοβαρά, έτσι κ αλλιώς όλοι μαζί θα ’στε, μη βάλεις λεπτά και μηνύματα βάλε ΜΒ ρε αδερφέ!

Hot tip: Άσε ένα ξάδερφο ή μια ξαδέρφη – θύμα να βάλει πριν από σένα για να σιγουρευτείς οτι το σήμα είναι καλό…Μη με βρίζεις μετά.

phone

2. Ετοίμασε λίστα με τραγούδια

Κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι… ασύμβατοι με απομακρισμένες περιοχές –περίεργο ε; – οπότε αν δεν έχεις αποθηκευμένα τραγούδια στη συσκευή σου, σε βλέπω να ακούς Κλαρίνο FM.

3. Φόρτωσε παιχνιδάκια τη συσκευή σου

Ψάξε τα top free games, εγκατέστησέ τα και προσπάθησε όσο μπορείς να μην τα τερματίσεις στο ταξίδι για να έχεις και κάτι για τις μαρτυρικές μέρες που ακολουθούν. Μόνο πρόσεχε μη το μάθουν τα 10χρονα ξαδέρφια ε… μετά θα το κλαις το τηλέφωνο.

4. Πάρε οπωσδήποτε ένα power bank!

Σου μιλάω για θάμα. Φορητός φορτιστής, που τον…φορτίζεις για να…φορτίζεις το κινητό σου παντού. Πρακτικά, είναι μια μπαταρία με μια θύρα USB, που σου επιτρέπει να βάζεις το καλώδιο φόρτισης της συσκευής σου και να το φορτίζεις on-the-go.

Το νου σου: Αν έχεις σκοπό να φορτίσεις τάμπλετ, πρέπει να έχεις power bank που αποδίδει ανάλογα.

To νουνού σου: Αν δε το φορτίσεις δεν… φορτίζει. Πρόσεχε ε…

giphy

5. Κάνε προπόνηση

Άρχισε να μην ασχολείσαι τόσο με το κινητό σου και το internet μέχρι να φύγεις. Σιγά – σιγά βγάλτο απο πάνω σου, ώστε όταν πας στο χωριό να μην κυκλοφορείς σα να έχεις βαρέσει ντάγκλες.
 

6. Απόλαυσε την εξοχή. Αποτοξινόσου

Έλα, σοβαρά. Σε καταλαβαίνω, είναι δύσκολο αλλα κάνε μια προσπάθεια και θα αναμειφθείς! Απόλαυσε τον ήλιο, το οξυγόνο, πράγματα που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις στην πόλη.

Στο κάτω – κάτω, απλά, ζαμπόνιασε ρε φίλε στον ήλιο, άραξε την πέτσα σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις και λίγη αποτοξίνωση.

apo

7. Plan ahead!

Μια καλή ιδέα είναι να βάλεις τον εαυτό σου να κάνει ενα καλό πλάνο για πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν επιστρέψεις, πράγματα που κάθε μέρα λες πως θα κάνεις αύριο, χωρίς βέβαια να σε πιάσει το άγχος οτι όταν γυρίσεις θα πρέπει να τρέχεις σαν τρελός! Απλά οργανώσου.

8. Βοήθα στις ετοιμασίες

Ντάξ, δεν είπα να σφάξεις τον κόκορα, αλλα βοήθα στις ετοιμασίες, βγες να κάνεις κανα ψώνιο, make your self useful που λέμε και στο χωριό μου! Θα νιώσεις καλύτερα, θα περάσει η ώρα, θα είσαι και χρήσιμος.

Το βασικό είναι να μην είμαστε υπερβόλες. Το ξέρω και εγώ, το ξέρεις και εσύ, είμαστε εθισμένοι, μας αρέσει, αλλα για να είμαστε ειλικρινείς δεν έγινε και τίποτα να μην έχεις μια βδομάδα internet. Καλό θα σου κάνει.

Άντε! Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε…!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close