Things to Do , Εκδηλώσεις

10 χρόνια Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2014

Ζήσε από κοντά την αναγνώριση και την επιβράβευση της γυναίκας!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2015

Το 1ο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, η Madame Figaro, έρχεται για δέκατη χρονιά να επιβραβεύσει τις Κύπριες και να αναγνωρίσει το έργο που επιτελούν. Τα βραβεία παρουσιάζει για ακόμα μια χρονιά η Shiseido.
 

Εξάλλου, 10 χρόνια ζούμε ανάμεσα στις πιο δυναμικές, δημιουργικές, ευφάνταστες και υπέροχες γυναίκες της Κύπρου! Δέκα Χρόνια Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς! Γιατί οι γυναίκες είναι η δύναμη της κοινωνίας, η αλήθεια της ιδέας, η ομορφιά της προσφοράς, η έμπνευση της δημιουργίας, ο λόγος της ύπαρξης, γιατί η γυναίκα είναι η αρχή της δικής μας ιστορίας.

 

Τα βραβεία
Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ένας θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2014 όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία.

 

40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2014 σε 8 κατηγορίες!
Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες/επαγγελματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2014. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2014.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro. Συγκεκριμένα 15,243 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Η τελετή:
H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2014 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 8:00 το βράδυ. Η βραδιά προμηνύεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Γιώργος Θεοφάνους. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Στη βραδιά θα τραγουδήσουν οι Ονιράμα, η Μαρία – ‘Έλενα Κυριάκου και τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους. Special Guest ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά. 

Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει after party στο SABAI.

 

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευθείτε στο www.soldoutticketbox.com ή στο 70007705.

Μαζί με το εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδο σας στο after party που θα πραγματοποιηθεί στο SABAI.

Τιμές εισιτηρίων: €40 (κάτω διάζωμα) το άτομο,   €25 (άνω διάζωμα) το άτομο

 

Η τελετή των βραβεύσεων θα προβληθεί ζωντανά, από την τηλεόραση του Σίγμα την Τρίτη 28  Απριλίου στις 21:20 το βράδυ.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΚΤΗΜΑ ΚΕΟ, BEAUTYLINE, KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETS
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ROYAL HALL
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN AIRLINES
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ MADAME FIGARO ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014 ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η SHISEIDO...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ!

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close