Live Music , Nightlife & Music

Σtella, όλη η Ελλάδα μιλά για εσένα

Και σ' ευχαριστούμε για την αποκλειστική συνέντευξη στο Check In Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2015

Έχει χαρακτηριστεί "το μέλλον της καλής ελληνικής ποπ". Με την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ, η Σtella έχει κάνει μεγάλη αίσθηση, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται ποιό είναι αυτό το φρέσκο κορίτσι με την αιθέρια εκφραστική φωνή. Η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά, το αγγλόφωνο άλμπουμ "ΣTELLA"  είναι μια απ' τις πιο ευχάριστες φετινές μουσικές εκπλήξεις, κυλάει αβίαστα και σου κάνει αυτό το... γκελ. Άνκαι την ακούσαμε παλαιότερα στο "XS Underwear" των My wet Calvin αλλά και σε διάφορα άλλα projects, φέτος φαίνεται πως θα είναι η χρονιά της! Γι' αυτό και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα γι' αυτήν!

- Το πρώτο σου άλμπουμ είναι πραγματικότητα! Πόσο καιρό το ετοίμαζες, ποιοι βοήθησαν στο να έχουμε το πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα που ακούμε;

Το άλμπουμ πέρασε από πολλές φάσεις, θα έλεγα πως χρονικά μου πήρε περίπου 2 χρόνια για να το τελειώσω και όχι γιατί ψείριζα την κάθε τελευταία λεπτομέρεια αλλά περισσότερο γιατί προσπαθούσα να βρω συνεργάτες που θα με βοηθούσαν στην ολοκλήρωση του και θα μοιραζόντουσαν το ίδιο όραμα με εμένα για το άλμπουμ. Ένας από τους βασικούς και πολύτιμος για εμένα στάθηκε ο Nteibint (aka Γιώργος Μπακαλάκος) με τον οποίο κάναμε και την παραγωγή μαζί.
 
- Έχει δεχθεί εξαιρετικές κριτικές; Σε φοβίζουν καθόλου;
Όχι δεν με φοβίζουν, θα με φόβιζε αν δεν άρεσαν καθόλου τα κομμάτια και δεν είχαν καμία ανταπόκριση. 
 
 
- Πόσο καιρό ασχολείσαι με την μουσική;
Ασχολούμαι από μικρή, αλλά με τον τρόπο που ασχολούμαι τώρα είναι περίπου 4 χρόνια με πολύ δειλά βήματα στην αρχή. 
 
- Κοιτάζωντας πίσω, στο ξεκίνημα σου, τι έχει αλλάξει σ' εσένα, στη σχέση σου με το κοινό. Μπορείς να μας διηγηθείς 2 περιστατικά του τότε και του τώρα που έμειναν στην μνήμη σου;
Θυμάμαι το πρώτο μου live ως guest με τους Expert Medicine (για 2 τραγούδια) που σήμανε για μένα μια αρχή και που νόμιζα πως θα λιποθυμήσω πριν ανέβω στην σκηνή από τον φόβο μου, και πριν κάποιες μέρες έκανα το πρώτο live στην Αθήνα (μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ) και δεν το πίστευα πως τελικά ήρθε αυτή η στιγμή και πως ήρθε τόσος κόσμος.
 
"Νομίζω πως έχω λίγο κουραστεί να ακούω James και Bryan Adams και Scorpions. Θα ήταν ωραία να ακούγαμε και πράγματα πιο φρέσκα, ή και παλιά πράγματα που παραμένουν φρέσκα."
 
 
 
 
- Επίσης ήσουνα μέλος σε αρκετές μπάντες και συγκροτήματα πριν την σόλο πορεία. Πως αυτό έχει σχηματίσει την σημερινή μουσική σου προσωπικότητα και τι νοσταλγείς απ΄τα πρώτα εκείνα χρόνια;
Ήθελα να βρίσκομαι πολύ κοντά στη μουσική και προσπαθούσα με όποιο τρόπο να είμαι σε επαφή με αυτό. Ήταν πολύ απολαυστικά όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάστηκα με διάφορους μουσικούς και αποκόμισα πολλά. Δεν θα έλεγα πως νοσταλγώ κάτι απλά έχω ωραίες αναμνήσεις. 
 
- Εφ' όσον ξέρω, έχεις δουλέψει αρκετό καιρό στα media; Σ' έχει βοηθήσει αυτό καθόλου στο πως να χειρίζεσαι τη δική σου εικόνα, στο τι θέλεις ο κόσμος να ξέρει για εσένα;
Όχι δεν θα έλεγα πως με έχει βοηθήσει. Η δουλειά που έκανα τότε ήταν απλά μια δουλειά και τίποτα παραπάνω για μένα. 
 
 
- Τι έχει σιχαθεί ν' ακούς στα ελληνικά ραδιόφωνα και τι θα ήθελες να ακούς περισσότερο;
Νομίζω πως έχω λίγο κουραστεί να ακούω James και Bryan Adams και Scorpions. Θα ήταν ωραία να ακούγαμε και πράγματα πιο φρέσκα, ή και παλιά πράγματα που παραμένουν φρέσκα. 
 

"Θέλω να δουλεύω σε αυτό που αγαπάω και να το μοιράζομαι και ας φτάσει όπου θέλει"
 
- Ποιους θαυμάζεις απ' την σύγχρονή ελληνική και ξένη μουσική σκηνή,
Θαυμάζω τον Sillyboy τους Whereswilder τον Nteibint τον Coti K τους Sad Disco και τους My Wet Calvin! Από ξένες μπάντες τελευταία μου άρεσε το άλμπουμ του SBTRKT και του Washed Out και μου αρέσουν επίσης οι Who Made Who.
 
- Με ποιων τις μουσικές "μεγάλωσες";
Με Michael Jackson, Freddie Mercury, Kurt Cobain, Jim Morrison, Whitney Huston, Susan Vega, Kate Bush, Devendra Banhart, Rufus Wainwright, Feist. 
 
 
- Να σε περιμένουμε καθόλου στην Κύπρο για εμφανίσεις;
Περιμένω πρόσκληση! 
 
 
- Σχεδιάζοντας το μέλλον, τι περιμένεις απ' αυτό; Η Σtella μέχρι που μπορεί και μέχρι που θέλει να φτάσει;
Δεν σχεδιάζω πολύ το μέλλον, θέλω να δουλεύω σε αυτό που αγαπάω και να το μοιράζομαι και ας φτάσει όπου θέλει. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close