Things to Do , Top Stories

Διοργάνωσε... το καλύτερο παιδικό πάρτι!

Χρήσιμες ιδέες και συμβουλές!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2015

Το να οργανώσεις ένα παιδικό πάρτι μπορεί να είναι μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία, τόσο για σένα όσο και για το παιδί! Από τη Λώρια Ιακώβου

Δεν χρειάζεται καθόλου άγχος για ένα τόσο χαρούμενο event. Εμπιστεύσου τους ειδικούς και σίγουρα το παιδικό πάρτι θα έχει απόλυτη επιτυχία. Από την άλλη, μια μικρή οργάνωση από μέρους σου, είναι επιβαλλόμενη… για να έχει κάτι και από το δικό σου touch!


Ένα μήνα πριν!
Ναι... ναι! Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις το σχεδιασμό του περίπου ένα μήνα πριν από την ημέρα που έχεις στο μυαλό σου να γίνει το πάρτι. Κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το άγχος της τελευταίας στιγμής και να αποφύγεις την
περίπτωση να εξελιχθεί κάτι διαφορετικά από ό,τι το είχες σχεδιάσει. Λάβε, λοιπόν, υπόψη τα 5 πιο κάτω βήματα.

  1. Η πρώτη απόφαση που πρέπει να πάρεις είναι, πότε θα ήταν ιδανικό να γίνει το πάρτι. Συνήθως, τα πάρτι τις καθημερινές αποφεύγονται, μια και τα περισσότερα παιδιά τα απογεύματα έχουν εξωσχολικές δραστηριότητες και οι γονείς τους ενδεχομένως κάποιες υποχρεώσεις. Τα περισσότερα πάρτι γίνονται το σαββατοκύριακο, λίγες ώρες πριν το μεσημεράκι ή νωρίς το απόγευμα.
  2. Η ώρα έναρξης και λήξης του πάρτι εξαρτάται λίγο πολύ από την ηλικία του παιδιού, αλλά και από το πρόγραμμά του. Συνήθως, ένα πάρτι το σαββατοκύριακο μπορεί να ξεκινήσει από τις 12 ή τη 1 και να διαρκέσει μέχρι το απόγευμα. Διαφορετικά, μπορεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και να διαρκέσει μέχρι τις 8 ή 9, ανάλογα και με την ηλικία των παιδιών.
  3. Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι και ποιος θα είναι ο ακριβής αριθμός τους, είναι κάτι που θα σε απασχολήσει αρκετά κατά τη διάρκεια της οργάνωσης του πάρτι. Και αυτό είναι κάτι που εξαρτάται λίγο-πολύ από την ηλικία του παιδιού, το πόσο μεγάλο θέλεις να είναι το πάρτι και φυσικά, το budget σου.
  4. Πρέπει να κλείσεις έγκαιρα και το χώρο όπου θα διοργανωθεί το πάρτι. Μάθε τιμές, πάρε προσφορές και τι περιλαμβάνει το κάθε πακέτο υπηρεσιών που σου προσφέρουν οι οργανωμένες αίθουσες, τα θεματικά πάρκα, ακόμα κι ένα λούνα παρκ ή bowling center.
  5. Αφού καταλήξεις με τις πρώτες λεπτομέρειες του πάρτι (χώρος, χρόνος, καλεσμένοι), αναζήτησε και το θέμα που θέλεις να έχει. Στην απόφαση αυτή τον πρώτο λόγο έχει φυσικά το παιδί, το οποίο θα κατευθύνει τις επιλογές σου με τις προτιμήσεις του (εφόσον είναι βέβαια σε ηλικία που μπορεί να το κάνει).

 

TIP: Μην ξεχάσεις να έχεις διαθέσιμη τη φωτογραφική σου μηχανή, για να απαθανατίσεις τις πιο χαρούμενες στιγμές του παιδιού σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close