9 May 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

Δουλεύοντας με τους Νόμους του Σύμπαντος [σεμινάριο]

Η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου, μας βοηθά σε ό,τι μας προβληματίζει και μας κρατά ένα βήμα πίσω από το στόχο μας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2015

Η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου, διεξάγει στη Λευκωσία το σεμινάριο με τίτλο "Δουλεύοντας με τους Νόμους του Σύμπαντος".

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε σας που δεν έχετε εγκαταλείψει τα όνειρά σας και πιστεύετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε. Ακόμα και σε σας που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας και βασανίζεστε με τη σκέψη πώς μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Πολλοί όμως είναι και αυτοί που αναζητούν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τη ζωή, την επιτυχία, την ελευθερία και την προσωπική επιτυχία. Γι' αυτό μην το βάζετε κάτω! Η Μαρία Μενοίκου είναι εδώ, γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό για να απαντήσει στα ερωτήματά σας και να σας βοηθήσει σε ό,τι σας προβληματίζει και σας κρατά ένα βήμα πίσω από το στόχο σας.

Ποια είναι η Μαρία Μενοίκου
Η Μαρία Μενοίκου είναι στενός συνεργάτης του Ινστιτούτου Proctor Gallagher. Είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, η οποία βοηθά άτομα, ομάδες και οργανισμούς να πετύχουν την επιτυχία και τα αποτελέσματα που ονειρεύονται. Η Μαρία εμπνέει θετικά συναισθήματα, ενθουσιασμό για τη ζωή και αγάπη. Από το Φεβρουάριο του 2011 έχει αφιερώσει την ενέργεια και το χρόνο της στο να μελετήσει τους νόμους της επιτυχίας. Αυτό το ταξίδι την έφερε κοντά σε κορυφαίους δασκάλους, όπου και έχει μαθητεύσει, όπως Bob Proctor, Mary Morrissey, Bernard Hiller, Jack Canfield, Michael Beckwith, Peggy Mccoll, Kevin Trudeau, Eric Unwin και Tony Robbins. Σήμερα, η Μαρία Μενοίκου είναι μία επιτυχημένη και αφοσιωμένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Το όραμά της είναι να ενθαρρύνει και να καθοδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους, να ζήσουν μία ειρηνική, χαρούμενη και ελεύθερη ζωή.

Μάθετε περισσότερα για τη Μαρία Μενοίκου στα:
Ιστοσελίδα: www.menicoumaria.com
Facebook: www.facebook.com/MenicouMaria
Twitter: https://twitter.com/MariaMenicou
LinkedIn: www.linkedin.com/in/mariamenicou

Ώρα: 10.30-17.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 70007888 και info@menicoumaria.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close