Nightlife & Music , Bars & Clubs

Στιγμές στην άμμο… [το Ammos γίνεται 10]

Και το Check In Cyprus του αποτίει φόρο τιμής, όπως του αξίζει!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2015

Αν σήμερα, το Μακένζι, έχει αναπτυχθεί και έχει γίνει πόλος έλξης, για ντόπιους και για ξένους, μέρα και νύχτα, το οφείλει στο “Ammos” σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Δέκα χρόνια πριν, οι άνθρωποι του πήραν την απόφαση να ανοίξουν ένα μαγαζί που θα άλλαζε το γενικότερο σκηνικό. Σε μια περιοχή, κακά τα ψέματα, ψιλοέρημη και αφημένη. Δούλεψαν για τ’ όνειρο τους, έμειναν πιστοί σ’ αυτό, δεν συμβιβάστηκαν -το εύκολο θα ήταν να έπεφταν στην παγίδα του γρήγορου κέρδους- και σήμερα, το εγχείρημα τους, το ‘Ammos’ είναι ο βασιλιάς της νυχτερινής Λάρνακας και ένα από τα πιο ωραία μέρη να περάσει κανείς το χρόνο του. 

‘Το Ammos ξεκίνησε από 3 φίλους, τον Παναγιώτη, τον Μάριο και την Τόνια” μας αφηγείται ο ιδιοκτήτης, Παναγιώτης Νεοκλέους. “Επέστρεψαν από την Αμερική, μετά τις σπουδές τους και έχοντας δουλέψει αρκετό καιρό εκεί στον τομέα της εστίασης, αποφάσισαν να κάνουν αυτό που αγάπησαν” ενώ εξομολογείται πως το όραμα του είναι να παραμείνει ένα μαγαζί προσιτό, που θα προσφέρει χαρά και χαλάρωση. ‘Οταν αρχίζει το πάρτι, η μουσική, όταν βλέπω τον κόσμο να χορεύει και να περνά καλά, αυτό για εμένα είναι η πιο ωραία στιγμή” δηλώνει. 

The DJs

Το ‘Ammos’ έγινε η αφορμή για να αναδειχθούν αρκετοί Κύπριοι DJs και να αποδείξουν την αξία τους, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη για την local σκηνή. Οι φετινοί residents του, εύχονται το παραλιακό hotspot “Χρόνια Πολλά” και μας εξηγούν τον λόγο που το  “Αmmos”, χρόνια τώρα, χτυπάει κορυφή.

Jonathan Reyes: ‘Στο πέρασμα του χρόνου εξελίσσεται σε κάτι καταπληκτικό, αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει κανείς να επισκέπτεται το “Ammos”. Ποτέ δεν θα βρεις κάτι το ίδιο τόσο όσον αφορά τη μουσική όσο και τη κουζίνα. Μερικές φορές το μόνο που μπορείς να εύχεσαι σε μέρη σαν το “Ammos” είναι… keep going!’

Andreas Cosma: ‘Ένα μαγαζί με προσωπικότητα, μοναδικό, το περιβάλλον, η μουσική και οι άνθρωποι του δημιουργούν μια ατμόσφαιρα… “έκσταση” που σε κάνει να θες να είσαι κάθε μέρα εκεί. Χρόνια Πολλά “Ammos”

Exotica Music events: Ένα venue που παρέμεινε πιστό στο όραμα του, πάντα στην πρώτη γραμμή της all day and night διασκέδασης! Χρόνια πολλά ‘Ammos’!

Demi Consta: “Γιατί εκπλήσσει συνεχώς με τα υπέροχα events του, κάθε χρόνο, που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις πλείστες φορές δωρεάν. Έύχομαι να συνεχίσει να είναι στην κορυφή και για άλλα 10 και περισσότερο”.

Chris Blenda: ‘All day and night experience, φαγητό, ποτό, μουσική, διασκέδαση πάνω στην παραλία για όλα τα γούστα .. Ένα beach bar που σε κάνει να ξεφεύγεις απο την καθημερινότητα! Δέκα χρόνια διασκέδαση. Δέκα χρόνια αναμνήσεις. Δεκα χρονια ‘Ammos’!Τις καλύτερες ευχές μου για ακόμα δέκα χρόνια…’

Mr Styles: Το “Ammos” αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι καλοκαίρι. Ξεκινάς όμορφα την ημέρα στην παραλία και μετά διασκεδάζεις με θέα την αντανάκλαση του φεγγαριού στην θάλασσα. Εύχομαι στο “Ammos” να συνεχίσει να μεταδίδει την νοοτροπία του στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο! Και σε άλλα 10 λοιπόν!

DjIlias Genios: 2005. Πρώτη χρονιά. Το ξεκίνημα κάτι διαφορετικού στην νυχτερινή ζωή της Κύπρου. 2015. 10 χρόνια μετά συνεχίζει να είναι η καρδιά του κυπριακού nightlife. 

 

Let it beat!

Αυτό τον μήνα, το “Ammos θα γιορτάσει τα 10χρονά του όπως του αρμόζει! Με πολύ μουσική και ωραία beats, κορυφαίους international DJs, όπως Dennis Ferrer (Παρασκευή, 01 Μαΐου), bands όπως οι Imam Baildi (Κυριακή 24 Μαΐου), δημοφιλείς Έλληνες DJ όπως οι Devon και Zooroo και όλους εμάς!  Η είσοδος σε όλα τα events είναι δωρεάν. (Πληροφορίες: 24 828844).

MIX IT - "STAR ISLAND"

O bartender του δημοφιλούς παραλιακού μπαρ, Marius Oprea, ετοιμάζει το πιο… σταράτο cocktail του μαγαζιού, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Check In!

Υλικά:

50ml vodka raspberry 

10ml passion syrup 10ml 

20ml φρέσκός χυμός lime

Φρέσκο passion fruit 

40ml φρέσκος χυμός ανανά

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο shaker και το σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι. Τοποθετούμε στην κορυφή θρυματισμένο πάγο και γαρνίρουμε με passion fruit και ανανά. Χρόνια πολλά ‘Ammos’!

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close