Things to Do , Εκδηλώσεις

Γιορτή αφιερωμένη στις μαμάδες!

Το The Mall of Cyprus γιορτάζει τη Μέρα της Μητέρας με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στην Πλατεία της Μάνας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2015

Το σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου πάρτε τη μαμά σας και πάμε στο The Mall of Cyprus, το οποίο γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας και μας προσκαλεί να της δείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας σε μια μοναδική γιορτή! Η διήμερη εκδήλωση θα λάβει μέρος στην Πλατεία της Μάνας, απέναντι από τον κεντρικό χώρο του Τhe Mall of Cyprus.

Από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 απέναντι από το The Mall of Cyprus, σε όλο το χώρο της πλατείας, μπροστά από το περίφημο άγαλμα της μάνας, το οποίο φιλοτέχνησε ο Κύπριος γλύπτης Θεόδουλος Θεοδούλου, ετοιμάζουν για μας, εντελώς δωρεάν, πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων αφιερωμένων στη μητέρα:

  • Διαλέξτε την καρτέλα με μια από τις αξεπέραστες φράσεις που ακούτε περισσότερο από τη δική σας μαμά και βγάλτε μια φωτογραφία με αυτήν.
  • Δώστε μια αγκαλιά στη μαμά σας στο photobooth. Μαζί με τη φωτογραφία σας δίνουμε δώρο εκπτωτικά κουπόνια για τα καφεστιατόρια μας!
  • Σημαδέψτε το μπράτσο σας με ένα προσωρινό τατουάζ αφιερωμένο στην ανεξίτηλη αγάπη της μαμάς!
  • Το Glow Beauty Shop κάνει όλες τις μαμάδες να νιώθουν ξεχωριστές με εκπτωτικά κουπόνια σε διάφορες υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει το κατάστημα.
  • Χαρίστε της ένα μοναδικό δώρο με origami και βότσαλα και άλλες κατασκευές.
  • Παράλληλα, το Σάββατο στις 5μ.μ. όλες οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Εγγεγραμμένη Σχολική Ψυχολόγο κα Άντρη Αγαθοκλέους για το κρίσιμο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού. Η διάλεξη θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο δίπλα από την Πλατεία της Μάνας.

 

Οι εκδηλώσεις του The Mall of Cyprus για τη γιορτή της μητέρας θα συνοδεύονται από ραδιοφωνική κάλυψη, μουσική, ευχές και αφιερώσεις και τις δύο μέρες. Παράλληλα, σε επιλεγμένα καταστήματα του εμπορικού κέντρου θα έχει προσφορές αφιερωμένες σε όλες τις μητέρες.

Το The Mall of Cyprus τιμά την Ημέρα της Μητέρας και προσφέρει αξέχαστη εμπειρία και αναμνήσεις σε όλη την οικογένεια.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close