27 May 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

«Αλλάζω τη δουλειά μου, ακολουθώ το όνειρό μου» [σεμινάριο]

Ένα σεμινάριο που επιδιώκει να σας βοηθήσει να βρείτε τα κρυμμένα σας ταλέντα και τις ικανότητές σας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2015

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν πρόσφατα τα σεμινάριά της, η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου διεξάγει ακόμη ένα σεμινάριο, την Τετάρτη 27 Μαΐου, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία.

 

Tο σεμινάριο "Αλλάζω τη δουλειά μου, ακολουθώ το όνειρό μου" είναι ο δρόμος που ψάχνουν πολλοί άνθρωποι για την επιτυχία και την ευτυχία. Άλλωστε, τα όνειρά μας είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορούμε να έχουμε. Γι’ αυτό και το χρωστάμε στον εαυτό μας να δοκιμάσουμε να ζήσουμε το όνειρό μας, ακόμη κι αν αποτύχουμε, παρά να μην τολμήσουμε να το δοκιμάσουμε ποτέ.
 

Το σεμινάριο αυτό έχει την προοπτική να σας ξυπνήσει αυτό που πραγματικά θέλετε να ζήσετε στη ζωή σας, να σας βοηθήσει να βρείτε τα κρυμμένα ταλέντα και τις ικανότητές σας και, βήμα-βήμα, μέσα από όλα αυτά που έχετε ήδη καταφέρει, να διεκδικήσετε αυτό που η ζωή σάς οφείλει.

 

Μαρία Μενοίκου
Η Μαρία Μενοίκου είναι στενή συνεργάτης του Ινστιτούτου Proctor Gallagher. Είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, η οποία βοηθά άτομα, ομάδες και οργανισμούς να πετύχουν την επιτυχία και τα αποτελέσματα που ονειρεύονται. Η Μαρία εμπνέει θετικά συναισθήματα, ενθουσιασμό για τη ζωή και αγάπη. Από το Φεβρουάριο του 2011 έχει αφιερώσει την ενέργεια και το χρόνο της στο να μελετήσει τους νόμους της επιτυχίας. Αυτό το ταξίδι την έφερε κοντά σε κορυφαίους δασκάλους, όπου και έχει μαθητεύσει, όπως Bob Proctor, Mary Morrissey, Bernard Hiller, Jack Canfield, Michael Beckwith, Peggy Mccoll, Kevin Trudeau, Eric Unwin και Tony Robbins. Σήμερα, η Μαρία Μενοίκου είναι μία επιτυχημένη και αφοσιωμένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Το όραμά της είναι να ενθαρρύνει και να καθοδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους, να ζήσουν μία ειρηνική, χαρούμενη και ελεύθερη ζωή.

Ώρα: 18.00-21.00. Για δηλώσεις συμμετοχής, τηλέφωνο: 7000 7888 και info@menicoumaria.com. Επένδυση συμμετοχής (προεγγραφή): €25, επένδυση συμμετοχής στην είσοδο: €35. Για περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα: www.menicoumaria.com/ Facebook: www.facebook.com/MenicouMaria/ Twitter: https://twitter.com/MariaMenicou/ LinkedIn: www.linkedin.com/in/mariamenicou.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close