Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Free Wi-Fi στις δημοτικές παραλίες της Πάφου

Ο Δήμος Πάφου αποφάσισε να παρέχει δωρεάν Wi-Fi στις δημοτικές παραλίες αλλά και τη δυνατότητα για πληρωμή parking μέσω διαδικτύου

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2015

Μετά την καινοτομία της Λάρνακας, για κρεβατάκια μέσω διαδικτύου και την ανακοίνωση για έκδοση ετήσιας κάρτας για κρεβατάκια και ομπρέλες στην Αγία Νάπα, ήρθε η σειρά της Πάφου να εκσυγχρονιστεί και να πρωτοπορήσει με τη δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο Wi-Fi στις δύο δημοτικές παραλίες.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στο InBusinessNews "Η Πάφος  δεν μπορούσε να μείνει εκτός των τεχνολογικών εξελίξεων και ο Δήμος έχει πάντα ως πρώτιστο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών της πόλης".

Παράλληλα, ο Δήμος Πάφου έχει θέσει στον άμεσο προγραμματισμό του και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, προσφέροντας υπηρεσίες διαδικτυακής πληρωμής για τους χώρους στάθμευσης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πάφου προχωρά σε εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας του για την διαδικτυακή πληρωμή των παρκόμετρων σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Η πληρωμή των παρκόμετρων θα μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα και με την αποστολή μηνυμάτων κειμένου SMS.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close