Live Music , Nightlife & Music

Nicosia Music Festival

Με κλασικούς και τζαζ ήχους, φαγητό και ποτό, σε μια υπαίθρια γιορτή της μουσικής [στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας]

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2015

H μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, αυτό είναι το Nicosia Music Festival, που θα φιλοξενηθεί από την Τρίτη 23 μέχρι και την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, ένα πανέμορφο μέρος το οποίο είναι αφιερωμένο στη Βασίλισσα Βικτώρια!

Πρόκειται για μια μοναδική πολυπολιτισμική γιορτή όπου άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα σμίγουν μέσα από τη μουσική που θα παίξει γι' αυτούς η Cyprus Academy of Music, απολαμβάνοντας συνάμα ειδικά για την περίσταση ποτά φτιαγμένα από το Academy32 αλλά και απολαυστικές μπουκιές από το Σούξου Μούξου Μανταλάκια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:



Η Τρίτη 23 Ιουνίου, πρώτη ημέρα του φεστιβάλ είναι Τζαζ με τους The Cyprus Academy of Music BIG BAND: Δημητρης Μιαρής (πιάνο), Ορέστης Μιαρής (κιθάρα), Κυριάκος Κέστα (κοντραμπάσο), Μάριος Σπύρου (ντραμς), Κωνσταντίνος Εφραιμίδης (κλαρινέτο), Ηλίας Ιωάννου (τρομπέτα), Αχιλλέας Τομασίδης (τενόρο Σαξόφωνο), Νίκος Κουκουβίνος (τρομπόνι), Sarah Fenwick (τζαζ τραγούδι).

 

Τετάρτη 24 Ιουνίου
Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ είναι βραδιά όπερας, με το Maestro Yiannis Hadjiloizou and his friends. Συμμετέχουν ο Γιάννης Χατζηλοΐζου στο πιάνο, Ειρένα Ζένιου (σοπράνο), Έλλη Αλονέφτου (μέτζο σοπράνο), Γιώργος Ιωάννου (βαρύτονος), Αντόνιο Κουτρουπής (τενόρος), Κυριάκος Σοφοκλέους (μπάσο).

Στο άνοιγμα της βραδιάςσυμμετέχει η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου.


Πέμπτη 25 Ιουνίου
Η τρίτη και τελευταία βραδιά είναι αφιερωμένη στη pop και ροκ, με τους Red Electrick. To συγκρότημα που ψηφίστηκε ως η καλύτερη μπάντα της Μάλτας, παίζει διεθνείς επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό! Opening act από τους Sound of Thieves.

Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας, 20.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close