Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2015
Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να ζήσετε το αντίστοιχο event που διοργανώθηκε στην Αγία Νάπα στις αρχές του μήνα, τότε αυτό δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!
Η Λάρνακα το Σάββατο 18 Ιουλίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, θα γίνει πολύχρωμη!
Η πόλη του Ζήνωνα και συγκεκριμένα η παραλία των Φοινικούδων θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων στην Κύπρο.
Το γνωστό σε παγκόσμια εμβέλεια υπερθέαμα ονόματι "Holi" διοργανώνουν ομάδες δεκάδων νέων με υποστηρική τον Δήμο Λάρνακας,παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα χρωματοπόλεμο από πολύχρωμες σκόνες.
Η διοργάνωση υπόσχεται ένα "holi υπερθέαμα" λοιπόν, με ανεβαστική μουσική από γνωστούς DJ’s της νεολαίας, ατελείωτος χορός, κιόσκια με φαγητό και ποτό αλλά και πάρα πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Σάββατο 18 του μήνα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις Φοινικούδες!
Για το φεστιβάλ στη Λάρνακα δύο είδη εισιτηρίων είναι διαθέσιμα, για τους ανήλικους (pre-sale €10 με ένα μη αλκοολούχο ποτό και δύο σακουλάκια χρώματα) και για τους ενήλικους (pre sale €15 με δύο ποτά και δύο σακουλάκια χρώματα).
«Για τους πολύ μικρούς μας φίλους από δέκα χρονών και κάτω, η είσοδος θα είναι δωρεάν», δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με τα παιδιά τους.
Οι διοργανωτές προειδοποιούν πως θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πόρτα και στην πώληση οινοπνευματωδών ποτών και παρακαλούν το κοινό όπως φέρει μαζί του την ταυτότητά του.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον οργανισμό «Μήνυμα Βοήθειας», που χρηματοδοτεί φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στις σπουδές τους.
"Συστήνουμε να φορέσετε τα άσπρα σας και σας περιμένουμε για να αφεθούμε στους νεανικούς μας ρυθμούς ρίχνοντας ο ένας στον άλλο το χρώμα της ζωής".
Εισιτήρια προπωλούνται στο Segafreddo Cafe στη Λάρνακα, στο περίπτερο Οκτάγωνο στη Λευκωσία και στο Juego Cafe στη Λεμεσό.
Πριν πας, πάρε μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί!
Σχετικά
Πολιτιστική Αποκέντρωση: Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο στην κυπριακή ύπαιθρο
Θέατρο, μουσική, ποίηση, εικαστικά, εργαστήρια και δράσεις για παιδιά ταξιδεύουν τον Σεπτέμβριο σε χωριά και κοινότητες της Κύπρου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2026.
Η αρμενική παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργία σε ένα ξεχωριστό γκαλά στη Λευκωσία
Το Armenian Cultural Gala γιορτάζει την 35η επέτειο της Δημοκρατίας της Αρμενίας, χτίζοντας μια πολιτιστική γέφυρα ανάμεσα στην Κύπρο και την Αρμενία
Η «Σεχραζάδα» του Balletto di Milano έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το διάσημο μπαλέτο των «Χιλίων και μίας νυχτών» ζωντανεύει επί σκηνής με εντυπωσιακές χορογραφίες και πολυτελή κοστούμια, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.
Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Γιορτής του Κρασιού
Όλα όσα θα συμβούν κάτω από τον βρακά
Τέσσερις μεγάλες φθινοπωρινές εκδηλώσεις έρχονται στη Λακατάμεια με δωρεάν είσοδο
Αθλητισμός, παραδοσιακοί χοροί, υπαίθρια μουσική και φιλανθρωπικοί αγώνες δρόμου συνθέτουν το πρόγραμμα από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου
Namaste Cyprus 2026: Η Ινδία έρχεται στη Λεμεσό με ρυθμούς, γεύσεις και χρώματα
Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», με ελεύθερη είσοδο και δώρα συνολικής αξίας €3.600
«Από τους Καιρούς του Γιώργου Φιλίππου Πιερίδη»: Ένα ξεχωριστό λογοτεχνικό αφιέρωμα στο Ριάλτο
Η ζωή και το έργο του σημαντικού Κύπριου λογοτέχνη ζωντανεύουν επί σκηνής μέσα από ομιλίες και αναγνώσεις διηγημάτων από την «Τετραλογία των Καιρών» σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη.
Η Αραδίππου γιορτάζει τον Άγιο Φανούριο
Με πανηγύρι και την λαογραφική εκδήλωση «Το παναΰριν του χωρκού μου»
Στην πλατεία Λυθροδόντα θα στηθεί κάτι πολύ... καλό!
Μια μεγάλη παρέα επιστρέφει στην πλατεία του Λυθροδόντα
Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Εκδηλώσεις και events για να απολαύσεις το Αυγουστιάτικο φεγγάρι
Την Πέμπτη και την Παρασκευή το ομορφότερο φεγγάρι θα φωτίσει το νησί... γι' αυτό κι εμείς φτιάξαμε πρόγραμμα!
Week Agenda: 11 εκδηλώσεις για να αποχαιρετήσεις τον Αύγουστο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες κάτω από την πανσέληνο, θέατρο, κινηματογράφος και παραδοσιακά γλέντια γεμίζουν την τελευταία εβδομάδα του μήνα
Παλουζές, σιουσιούκκος και γεύσεις από τον Κάμπο και την Τσακκίστρα έρχονται στη Λευκωσία
Μια γιορτή αφιερωμένη στο σταφύλι και την κυπριακή παράδοση, με αυθεντικά προϊόντα, σουβλάκι και όμορφες παρέες