Live Music , Nightlife & Music

Απόψε βγαίνουμε για ποτό [4 νέα στέκια]

Πήγαμε, είδαμε και προτείνουμε

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2015

Οι νέες αφίξεις δεν έχουν τελειωμό ούτε αυτό το καλοκαίρι... 


Luma by the sea
Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους fans της ελληνικής μουσικής, εξ ου ήδη φιλοξένησε στο stage του διασκεδαστές όπως οι Νίκος Μακρόπουλος, Αμαρυλλίς αλλά και mainstream DJs της local σκηνής. Η τοποθεσία σού κόβει την ανάσα -αν έχεις πάει στο πρώην 'Silly festival bar', τότε έχεις καταλάβει ακριβώς τι εννοώ-, ενώ γευστικά καλοκαιρινά platters και πλούσιο μπαρ θα συνοδεύσουν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης "α λα ελληνικά".
(70007230) Luma beach, Ορμήδεια, Λάρνακα.
 

Casa Gastro bar 
Ένα cosy και καλαίσθητο μπαρ, έχει εδώ και λίγο καιρό γίνει talk of the town στην Πάφο. Οι πιο αγαπητοί DJs της πόλης, Dragan Marceta και DJ Pizel έχουν ήδη κάνει το πέρασμά τους απ' εδώ, ενώ πολύ καλά και όλο κέφι είναι και τα acoustic nights του, κάθε Σάββατο. Tο platter με τα λουκάνικα ακόμη το λιγουρευόμαστε, αφού προτιμήσαμε κάτι πιο ελαφρύ, όπως αυτό με τα φρούτα και τα τυριά. Σούπερ επιλογή όμως είναι και το Strawberry Margarita!
(99673961) 1ης Απριλίου 12, Πάφος.
 
 

Ghetto bar
Έχει ξεχωρίσει στον Πρωταρά και όχι άδικα. Θα το δεις με το που στρίψεις στην κεντρική λεωφόρο, στα δεξιά. Εξάλλου, η industrial διακόσμησή του, τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό του χώρο, θα σε κάνει σίγουρα να γυρίσεις το κεφάλι. Άψογη εξυπηρέτηση, μοντέρνο, ωραίο, καλοκαιρινό, και στα πολύ υπέρ του το γεγονός ότι στηρίζει το ντόπιο κρασί και το ότι περιλαμβάνει πολλές επιλογές σε cocktails. Συστήνουμε το 'Lost in translation', ένα απ' τα 7 signature cocktails του μαγαζιού, αλλά είτε δοκιμάσεις αυτό είτε ένα από τα 5 διαφορετικά mojito ή 4 margarita cocktails πάλι καλά θα κάνεις. Από beats; Παίζει όλα τα τελευταία hits της ηλεκτρονικής EDM, ενώ σύντομα θ' ανακοινώσει και
live βραδιές.
(9974770) Πρωταρά 4, Πρωταράς. Δ-Κ 12.00-02.30.
 

Sea you beach bar
Καλοκαιριάτικα, ποιος λέει όχι σ' ένα καλό μπιτσόμπαρο; Το 'Sea you' τα έχει όλα! Κουζίνα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς (αν πας Κυριακή, έχε υπόψη πως "παίζει" BBQ, ενώ η Ceasars τους δεν παίζεται) και ατμόσφαιρα τόσο καλοκαιρινή (άσπροι και μπλε χρωματισμοί, κοχύλια, τέτοιες τσαχπινιές στη διακόσμηση, ξέρεις), που θα σε χαλαρώσει τέρμα! Κάθε Τετάρτη, ο Mike Antoniou αναλαμβάνει τα της μουσικής, με swing και jazz.Out of this world ηλιοβασιλέματα, άψογη εξυπηρέτηση, κακό λόγο δεν βρίσκουμε να πούμε!
Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα (στο δρόμο για το Coral Bay), Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close