Things to Do , Εκδηλώσεις

Δωρεάν parking για όλο τον Αύγουστο στην Αγία Νάπα

Στο Λιμανάκι και σε όλες τις παραλίες της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2015

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ανακοίνωσε ότι για όλο το μήνα Αύγουστο, η στάθμευση στο Λιμανάκι και σε όλες τις παραλίες της Αγίας Νάπας, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

Ο Δήμαρχος και το Συμβούλιο επιθυμούν να ευχαριστήσουν για ακόμη μια φορά τους κατοίκους και ντόπιους επισκέπτες για την αγάπη και στήριξη προς την Αγία Νάπα. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα τέθηκε σε ισχύ ακόμη μια πρωτοποριακή ενέργεια του Δήμου, η έκδοση ετήσιας κάρτας για τις παραλίες, όπου με μόνο 50 ευρώ, οι κάτοχοι παίρνουν ομπρέλα και δύο κρεβατάκια  για όσες φορές επισκέπτονται τις παραλίες μέσα στο χρόνο.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος δήλωσε τα εξής "Θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες ενέργειες οι οποίες μπορούν να εφαρμόζονται μετά την κίνηση του Δήμου  να αναλάβει ο ίδιος τη διαχείριση ομπρελών και κρεβατιών στις παραλίες της Αγίας Νάπας. Μια ενέργεια η οποία αποφέρει σημαντικά  αυξημένα έσοδα  στο Δήμο και κυρίως καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης με σεβασμό προς τους επισκέπτες στις παραλίες μας.

Με αυτά τα έσοδα ο Δήμος θα μπορέσει να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το τουριστικό προϊόν της Αγίας Νάπας, να προχωρήσει σε υλοποίηση νέων έργων και κυρίως να ικανοποιήσει το δημότη και ντόπιο τουρίστα με ανταπόδοση προσφοράς".

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close