Things to Do , Top Stories

7 beach bars με chill out ατμόσφαιρα [στη Λάρνακα]

Θάλασσα, θέα και μουσική... για chill-out καταστάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2015

Αν θέλεις οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου να περνούν χαλαρά και ήρεμα πλάι στο κύμα, τότε άραξε σε ένα από τα ακόλουθα παραλιακά μαγαζιά της Λάρνακας και μην το κουνήσεις ρούπι απ' εκεί αν δεν ακούσεις την ένταση του ήχουν να δυναμώνει και τα φώτα να χαμηλώνουν! Τότε καλύτερα να την "κάνεις", αγαπημένες μου τσιλοθαμώνα, πριν γίνει η τσιλοδιάθεση κομμάτια!
 
 
 

 
Ammos Makenzy Beach
Το "Ammos", το μαγαζί-ορόσημο του Μακένζι, με το λευκό του διάκοσμο και τον ελαφρύ φωτισμό, έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου. Σερβίροντας περιποιημένα cocktails και προσεγμένα πιάτα, θα σε κρατήσει εκεί μέχρι και το απογευματάκι να χαλαρώνεις πλάι στο κύμα. Βέβαια, αν είσαι απ' αυτούς που δεν γουστάρουν τη δυνατή μουσική ίσως ενοχληθείς από τα ψηλά ντεσιμπέλ, παρόλο που ιδιαίτερα τα πρωινά οι επιλογές θα σε εξιτάρουν χωρίς να σου στερήσουν εκείνο που τόσο αποζητάς αυτό το καλοκαιράκι: το τσιλάρισμα. Οι λευκοί του καναπέδες θα σου χαρίσουν αδιαμφισβήτητα στιγμές ανάπαυσης και ηρεμίας, ενώ πριν δύσει ο ήλιος, το playlist, σπαρμένο με chillout διάθεση, θα σε ριλαξάρει για τα καλά.
(24828844/Facebook: ammos.eu) Παραλία Μακένζι. Δ-Κ 10.00-02.00 (Παρ-Κ 03.00).
 
 
 

Bananarama Cyprus
Ένα καλοκαιρινό bananόραμα, ένα φρέσκο μέρος για την αυγουστιάτική σου εξόρμηση. Στην παραλία θα βρεις κόσμο να απλώνει τις κορμάρες του στα κρεβατάκια, ενώ το μπαρ, φτιαγμένο για να θυμίζει αντίστοιχο μπαρ εξωτικού νησιού σε καρτ ποστάλ, σερβίρει ασταμάτητα κάθε λογής cocktails και ποτά στο νεαρόκοσμο που κατακλύζει το Bananarama. Συχνά στο beach bar λαμβάνουν χώρα και events, όπως το "The Castaways" τις Κυριακές -βέβαια αποκλείουμε το τσιλάρισμα τότε, αφού παίζουν δυνατά κυρίως deep tech house ήχους. Τις καθημερινές, όμως, δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να αράξεις χαλαρός, μια και επιλέγουν chill out και reggae μουσικές για να "ντύσουν" το εξωτικό σου bananόραμα!
(99267106) Μαζωτός 7577. Δ-Παρ 09.00-23.00. Σ-Κ 09.00-02.00.
 
 
 

Cherry Beach Bar
Θα σε έχουμε δει να απλώνεις το κορμί σου στους καναπέδες, ψήνοντάς το από άκρη εις άκρη και πίνοντας Cubanita. Ίσως πάλι να σε έχουμε δει και τις Παρασκευές εκεί, κοντά στο sushi buffet να καταναλώνεις το ένα maki μετά το άλλο και ύστερα να παραγγέλνεις Vodka passion από το γοητευτικό μουσάτο barman. Αν δεν σε έχουμε δει, να σε δούμε -μη χάνεις ευκαιρία, αγαπημένε μου τσιλοθαμώνα, γιατί το Cherry σχεδιάστηκε για σένα. Με μουσική reggae τη Δευτέρα, latin την Τρίτη και live έντεχνο την Τετάρτη η ομάδα του μαγαζιού έχει βαλθεί να δημιουργήσει το τέλειο περιβάλλον για σένα! Α, και καθώς αλείφεις το αντηλιακό, βουτάς και το ξανα-αλείφεις, παράγγειλε και το Cherry Platter. Έτσι, γιατί η θάλασσα, όπως και να το κάνουμε, ανοίγει την όρεξη.
(99540500) παραλία Μακένζι. Δ-Κ 10.00-αργά.
 

 
Galu Seaside
Μια μαγευτική τοποθεσία, δίπλα στην παραλία, για όλες τις ημέρες της βδομάδας. Μια υπέροχη παραλία, με κιόσκια και άνετες ξαπλώστρες να συμπληρώνουν το σκηνικό, φρέσκους χυμούς, καφέδες, καταπληκτικά cocktails, εξαιρετικό φαγητό και εξυπηρέτηση. Αυτό είναι το Galu... το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα ή την αντανάκλαση του φεγγαριού στη θάλασσα, πίνοντας σαμπάνια και αγναντεύοντας τ' αστέρια... Σαν συν βάλε και την άριστη εξυπηρέτηση, τη lounge μουσική και την εξαιρετική κουζίνα, για καθημερινό τσιλάρισμα. Δεκάδες αξέχαστες και απολαυστικές αυγουστιάτικες στιγμές!
(24824100) Μεσοποταμίας 34, Ορόκλινη. Δ-Κ 06.30-24.00.
 
 
 
Lush Beach Bar Resto
Όνομα και πράμα. Με το μαγευτικό του διάκοσμο, τα chill out beats του και τα δημοφιλή του live, η εμπειρία των θαμώνων του είναι όσο πιο lush γίνεται. Δεν είναι μόνο ο μακρής κατάλογος με signatures cocktails,  ρασιά και κάθε λογής ποτά, είναι και τα εξαιρετικά του πιάτα, που εκτείνονται σε ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών. Η σαλάτα του δε με τα φύκια αποτελεί την αποθέωση της γαστριμαργικής ηδονής. Για όλα τούτα, μα και για πολλά άλλα, το Lush αποτελεί ιδανική επιλογή για τσιλάρισμα, ιδιαίτερα τις καθημερινές. Ακόμη, όμως, και τα σαββατοκύριακα οι τόνοι της μουσικής θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις -τουλάχιστον πριν τις 22:00.
(70008089) Πιαλέ Πασά, Μακένζι. Δ-K 09.00-αργά.
 
 

Makou Food & Sea
Πάνω στη θάλασσα, στην οδό Πιαλέ Πασά, μεταξύ του κέντρου της πόλης και της παραλίας Μακένζι, το Makou σε περιμένει για αιώνιο τσιλάρισμα. Το εσωτερικό του, αν και μοντέρνο, έχει στοιχεία παραδοσιακής ταβέρνας που ανάγονται σε άλλες εποχές. Έξω, θα βρεις ξαπλώστρες, καναπέδες, καθώς και ψηλά σκαμπό για να βολευτείς όπως γουστάρεις. Προσφέρει μεσογειακή fusion κουζίνα και sushi, ενώ θα απολαύσεις και μια μεγάλη γκάμα από signature και classic cocktails. Συστήνουμε το Kiwi passion fruit collins και το Watermellon madness, φτιαγμένα με φρέσκα φυσικά φρούτα και τα καλύτερα οινοπνεύματα. Στο Makou θα ακούσεις σχεδόν τα πάντα, από Deep house, Ambient, Lounge και Dub, μέχρι και Reggae, μουσικές που επιμελούνται οι resident DJs του, Pavlos και Giannis!
(24400701) Πιαλέ Πασά 127. Τετ-Σ & Κ μόνο μεσημέρι.
 
 

ReBuke Lounge
Rebuke, όπως λέμε επίπληξη. Μα αγαπημένε chiller, δεν θα σε επιπλήξουμε διόλου αν το επιλέξεις για το αυγουστιάτικό σου chill out session. Και πώς θα μπορούσαμε άλλωστε, αφού κι εμείς θα ξαπλάρουμε δίπλα σου, στα αναπαυτικότατα κρεβάτια του και θα απολαύσουμε μαζί σου το sushi omakase platter και τα δροσιστικά του cocktails. Τις καθημερινές η μουσική κινείται σε ήπιους τόνους, ενώ τις Πέμπτες μπορείς να απολαύσεις το εξαιρετικό live με τη Φανή Ιωάννου και τους συνεχώς εναλλασσόμενους μουσικούς της παρτενέρ. Τώρα, το σαββατοκύριακο οι τόνοι ανεβαίνουν, ιδιαίτερα το βραδάκι, με αποκορύφωμα την Κυριακή οπότε τα ελληνικά δεσπόζουν στο πρόγραμμα -θα ήταν καλό να το αποφύγεις, εκτός κι αν χαλαρώνεις με Greek hits.
(24626212) παραλία Μακένζι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close