Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2015
Η θρυλική reggae-dub μπάντα από την Θεσσαλονίκη ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ θα μας συναντήσει για πρώτη φορά στην Κύπρο, για δύο μοναδικές συναυλίες: Παρασκευή 28 Αυγούστου στην Diaxroniki mousiki skini στην Λευκωσία και Σάββατο 29 Αυγούστου στο Kingston Town στην Λεμεσό.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παλιές μα και καινούργιες επιτυχίες (μεταξύ άλλων τα "Μπανανιά", "Μεγάλο αφεντικό", "Απαγορεύεσαι" κ.ά.).
Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκετια και ο εξαιρετικός Κύπριος καλλιτέχνης της Hip-Hop JULIO!
Opening set θα κάνει o Dj Monday.
Μάθε για το... Κακό Συναπάντημα
Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2001 ως τετραμελές low bap σχήμα με το όνομα "Το Κακό Συναπάντημα".Το 2002 κυκλοφόρησαν από ανεξάρτητο label των active member το ομώνυμο cd τους. Από το '04 o Ste (ex.Χτικιό) και ο Νοrthicalαποφασίζουν να κάνουν reggae-dub μπάντα και έκτοτε κάποια από τα πιο γνωστά κομμάτια (demos) διανέμονται χέρι με χέρι ή άλλα ανεβαίνουν στο internet (μεταξύ άλλων “μπανανιά,μεγάλο αφεντικό , απαγορεύεσαι ). Τον Ιούνιο του '08 κυκλοφόρησαν ένα ομώνυμο cd σε ανεξάρτητη παραγωγή με δέκα κομμάτια – το πρώτο τους ως reggae-dub μπάντα- χωρίς να είναι λείπουν τα hip hopστοιχεία. Το συγκεκριμένο cd εξαντλήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (2000 αντίτυπά) . Στις 28 Ιουνίου του '12 κυκλοφορούν το album "Pressureality" με έντεκα κομμάτια και βελτιωμένο ήχο. Σταδιακά η μπάντα αύξησε τα μέλη της φτάνοντας να γίνει εννεαμελής, κάτι που της έδωσε πολυμορφικό αλλά και χαρακτηριστικό ύφος. 'Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις ελλάδας, έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και έχουν ανοίξει συναυλίες παίζοντας με κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής, 'οπως "Groundation" "Dub Inc" . Τον Ιούλη του 2014 κυκλοφορεί το album “Children” και τον Απρίλη του 15 το concept album «Babylon//Reggae Against The Machine”.
-
Διαχρονική
28 Αυγούστου 2015
-
Kingston Town
29 Αυγούστου 2015
Σχετικά

Dobrawa Czocher: Η διεθνούς φήμης Πολωνή τσελίστρια στην αυλή της Αξιοθέας
Μαζί της οι χαρισματικές οργανοπαίχτριες και φίλες της Agnieszka Podłucka στη βιόλα και Natalia Czekała στα πλήκτρα

Ο Μικρός Πρίγκηπας Quartet με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις
Στην αυλή του αρχοντικού της οδού Αξιοθέας

Οι Macumba στον κήπο του Τεχνόπολις 20 για μουσικές καλοκαιρινές
Η μπάντα έχει συνεργαστεί με διακεκριμένες προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής Jazz και World Music σκηνής

Το μπαράκι που έστηνε τα πιο δημοφιλή street party στην πρωτεύουσα, κατέβασε ρολά
Το cozy bar με τα προσεγμένα ποτά και την ανεβαστική μουσική, που μάζευε όλη την πόλη εκεί

Φιλανθρωπική Γκαλά Συναυλία με τον Alessandro Safina στη Λεμεσό
Όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη φιλανθρωπικών έργων στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του έργου United Rescue Cyprus


Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ με την MorFarm Big Band στην Πλατεία Ελευθερίας
Ελεύθερη είσοδος

Η Φρόσω Στυλιανού στο Παλαιά Ελιά Live Stage, Κυριακή 4 Μαΐου
Η Φρόσω Στυλιανού κάνει βουτιά στο βαθύ πυρήνα του λαϊκού ρεπερτορίου και φέρνει στο προσκήνιο τη ροκ δυναμική αυτών των θρυλικών τραγουδιών

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ

Ο André Rieu γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του με μια μαγευτική κινηματογραφική εμπειρία
«Το Όνειρο Συνεχίζεται» είναι ένα μαγευτικό πάρτι εν πλω στα νερά της γενέτειράς του

«Τα λαϊκά… αλλιώς» από τους Πέτρο και Μιχάλη Κουλουμή στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης
Μια μουσική περιπλάνηση από το χθες στο σήμερα

Ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται ξανά στην Κύπρο για ένα ανεβαστικό live
Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνεύτης επιστρέφει για μία απόλυτα διασκεδαστική εμφάνιση στο νησί