Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οι 10 συναυλίες του Σεπτέμβρη που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις

Ο Σεπτέμβρης είναι μήναςσυναυλιακός και απόλυτα ζωντανός!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2015

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και μπορεί ημερολογιακά τουλάχιστον να υποδεχόμαστε το φθινόπωρο, στην Κύπρο όμως συνεχίζουμε να ζούμε το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που μαζί του κουβαλά, μεταξύ άλλων, και πολλές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες σε ανοιχτά θέατρο, υπαίθριους χώρους, πλατείες και όχι μόνο.

Διάβασε παρακάτω ποιους θα υποδεχθούμε στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, και βάλε υποσημείωση «να μην ξεχάσω να πάω».

 

Nicosia Beer Fest
To Nicosia Beer Festival το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στην Τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία, εκτός από πολλή και διαφόρων ειδών μπίρα μαζί με τα συνοδευτικά της, θα έχει και πολλή μουσική με αγαπημένους καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα για το Σεπτέμβριο, στη σκηνή του φεστιβάλ πρόκειται να ανέβουν την 1η του μήνα ο Κωστής Μαραβέγιας και οι Big Band Theory και την επομένη (2 Σεπ) οι Χρίστος Δάντης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Στέλιος Πατρίκιος.

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

 

5ο Rock Festival
Η Πλατεία Ηρώων το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί για ακόμη μια χρονιά τους λάτρεις της ροκ, για ένα φεστιβάλ γεμάτο μουσική. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν τα συγκροτήματα: The Coop Band, Τυφλοπόντικες, 1st Floor Band, Βύρωνας Πότσος, Lazerock και Prospectus. Επίσης θα συμμετέχουν οι DJs Σώσης Θεοδοσίου και Φάνης Κρίγκος.

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες του Ιουνίου και την απαίτηση του κοινού που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο, ο  Αλκίνοος Ιωαννίδης και η μπάντα του επιστρέφουν στην Κύπρο το Σεπτέμβριο, για δύο συναυλίες. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν θα αποτελείται από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και από διασκευές. Σημείωσε τις ημερομηνίες και τρέξε για εισιτήριο.
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00.
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00.

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

 

 Άννα Βίσση & Μιχάλης Χατζηγιάννης 
Οι δύο συμπατριώτες μας θα βρεθούν αυτό το Σεπτέμβριο μαζί στη σκηνή, για να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές και αγαπημένα τραγούδια, επιτυχίες που ακόμα ακούγονται στα ραδιόφωνα.

Ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς, η συνάντηση των δύο τραγουδιστών στη σκηνή, δεν χάνεται με τίποτα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
Τρίτη 01/09/2015 - Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών
Τετάρτη 02/09/2015 - Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών
Παρασκευή 04/09/2015 - Παττίχειο Δημ. Αμφ. Λάρνακας
Δευτέρα 07/09/2015 - Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

 

Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival
Από τις 4 μέχρι και τις 9 του μήνα όλη η Λευκωσία θα χορεύει στο Πάρκο Ακαδημίας! Όσον αφορά στα της μουσικής, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και φέτος συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες. Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις ημερομηνίες:
4 Σεπτεμβρίου: Φίλιππος Πλιάτσικας και Γιάννης Μηλιώκας
5 Σεπτεμβρίου: Παντελής Θαλασσινός
6 Σεπτεμβρίου: Δημήτρης Μπάσης και Ραλλία Χρηστίδου
7 Σεπτεμβρίου: Θέμης Αδαμαντίδης (Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη)
8 Σεπτεμβρίου: Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα
9 Σεπτεμβρίου: Stavento

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

 

Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά για τη Θεραπευτική Κοινότητα «Αγία Σκέπη». Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, ακούμε αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.ά.

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

 

Γιώργος Μαζωνάκης
Ανοίγει τέρμα τη φωνή του και τραγουδά στο Στο Δάλι, στις 4 Σεπτεμβρίου, σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία! Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τέρμα τη φωνή του στο 23ο Φεστιβάλ Γάλακτος, για μια ξεχωριστή θεαματική συναυλία υψηλών προδιαγραφών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Γήπεδο Χαλκάνωρα «Δημήτρης Χάματσος» στο Δάλι. Μέρος των εσόδων του φεστιβάλ που διοργανώνει το Σωματείο Χαλκάνωρ Ιδαλίου, με τη στήριξη της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, θα διατεθούν για την υλοποίηση έργων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

 

Ελένη Τσαλιγοπούλου
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ παρουσιάζει την Ελένη Τσαλιγοπούλου στην «Μικρή Σαλαμίνα» στο Πάρκο Γλυπτικής Φίλιππου Γιαπάνη στην Φασούλα Λεμεσού την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015. Πρόκειται για μία συναρπαστική συναυλία, με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, αγαπημένα τραγούδια και ερμηνείες που καθηλώνουν. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία των Υπηρεσιών του ΠΑΣΥΚΑΦ (Ώρα: 20.30. Τιμή: €20. Πληροφορίες και Κρατήσεις: 25747750). Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί και στη Σωτήρα, στο πλαίσιο του 41ο Παγκύπριου Φεστιβάλ Κολοκασιού Δήμου Σωτήρας, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου (Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, 20.00). Μαζί της στη σκηνή θα ανέβουν και οι Bogaz Musique.

 

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Με το πραγματικά σπουδαίο της ρεπερτόριο, αλλά και τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική της δουλειά με τίτλο "9 +1 Ιστορίες" που κυκλοφορεί τον Ιούνιο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ταξιδεύει στην Κύπρο, για 2 συναυλίες, όπου θα μας χαρίσει μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, είτε φωναχτά είτε ήσυχα, στις πιο δικές μας στιγμές. Πέρα από την πρώτη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, η ερμηνεύτρια κλήθηκε και από τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Ιθάκη, που στηρίζει άτομα με Άνοια-Αλτσχάϊμερ, ο οποίο διοργανώνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, συναυλία ένεκα της Παγκόσμιας Ημέρας Αλτσχάιμερ που είναι στις 21 Σεπτεμβρίου. Ένας από τους κύριους σκοπούς της συναυλίας, είναι η ενημέρωση όσο το δυνατό περισσότερο κοινό για τους σκοπούς και στόχους του Συνδέσμου μας, η ευαισθητοποίηση τους προς τους ασθενείς με Άνοια - Αλτσχάιμερ, καθώς επίσης και η ενίσχυση της προσπάθειας μας για ψυχοκοινωνική στήριξη, τόσο των ατόμων του Κέντρου Ημέρας, όσο και των συγγενών τους.
Σημείωσε ημερομηνίες:

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 20:30. Τιμή:€25 / €20. Τηλέφωνο: 22314507.
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20:30. Τιμή: €25.

 

31ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας
Ένα «υπέροχο» Φεστιβάλ με «διαχρονική αξία», αυτό είναι το Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, το οποίο και φέτος θα φιλοξενήσει διεθνείς καλλιτέχνες καθώς και καλλιτέχνες και χορευτικά ποιότητας. Ανάμεσά τους φέτος θα ακούσουμε τους Μάριο Φραγκούλη, Βασίλη Λέκκα, Παντελή Θαλασσινό, τη Σοφία Παπάζογλου κ.ά. Γι’ αυτό από τις 24-27 Σεπτεμβρίου πάμε Αγία Νάπα.

Περισσότερα διάβασε ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close