Eating News , Εστιατόρια

Το GURU caφe lounge έφτιαξε το νέο του μενού

Για ένα γευστικό ταξίδι....από τις Φοινικούδες σε όλο τον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2015

Το GURU caφe lounge που λειτούργησε στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα πριν από μερικούς μήνες υποδέχεται το φθινόπωρο με νέο μενού. Παράλληλα με τα γνωστά κι αγαπημένα μας πια cocktails, τα ξεχωριστά χαρμάνια και τη μοναδική ατμόσφαιρα, οι νέες δημιουργίες του Πάρη Χριστοφίδη μάς ταξιδεύουν με βότανα και μπαχαρικά από όλο τον κόσμο.

Με γευστικές αναφορές στη Μεσόγειο, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Νότιο Αμερική, το GURU caφe lounge συνεχίζει να μας εμπνέει, στέλνοντας ένα «μήνυμα παγκόσμιας συμβίωσης».

Από τις ραβιόλες με μελάνι σουπιάς, γεμιστές με καπνιστό σολομό σε σάλτσα άνηθου, στο curry μπανάνας και ινδοκάρυδου με γαρίδες, αλλά και στα springrolls με φέτα και σπανάκι αρωματισμένα με κύμινο, οι γευστικοί προορισμοί που συναντά κανείς στο μενού, είναι απεριόριστοι και δελεαστικοί.

Δένοντας το ιαπωνικό teriyaki με το κινεζικό blackbeansauce και το ινδικό ρύζι basmati, οιchefs του GURU μας παρουσιάζουνμε μαεστρία μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες, ικανό να καθοδηγήσει τους θαμώνες με χαμόγελο, δημιουργώντας μια οικεία αίσθηση, την ίδια στιγμή που οι κοσμοπολίτικες εικόνες και γεύσεις, καθώς και οι ήχοι της παγκόσμιας μουσικής, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε κάθε γωνιά της γης.

Info:
GURU caφe lounge, Λεωφόρος Αθηνών 37, Λάρνακα.
Τηλ.: 24 664 690, http://www.gurubar.com/
Facebook: Guru caφé lounge Larnaca

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close