Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Επίσημα από σήμερα στην κυπριακή αγορά το iPhone 6

Σε πολύ λίγες ποσότητες όμως, που είναι ικανές να καλύψουν μόλις το 12.5% των προπαραγγελιών

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2015

Σύμφωνα με το www.capital.sigmalive.com οι προπαραγγελίες για το καινούργιο iPhone που επισήμως λανσάρεται στην κυπριακή αγορά σήμερα 16 Οκτωβρίου, είναι πόλλες. Παρόλα αυτά οι συσκευές που θα φτάσουν την πρώτη ημέρα λανσαρίσματος στα σημεία μεταπώλησης, θα καλύψουν μόνο το 12,5% της συνολικής ζήτησης των προπαραγγελιών 

"Οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες όπως κάθε χρονιά άλλωστε, αλλά δυστυχώς τα κομμάτια που θα λάβει το κάθε μαγαζί για πώληση, αντιστοιχούν σε μονοψήφιο νούμερο”, ανέφερε στο capital.com.cy εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής προϊόντων Apple στην Κύπρο.

Συνεχίζοντας, εξέφρασε την επιθυμία να διορθωθεί άμεσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το πρόβλημα του "supply and demand".

Η αναφορά γίνεται για τα μοντέλα 6s και 6s plus, τα οποία όπως ενημερωθήκαμε έχουν ζήτηση σε όλα τα χρώματα και χωρητικότητα μνήμης.

Συμπληρωματικά, το καινούργιο χρώμα ροζ με την ονομασία "rose gold” έχει τεράστια ζήτηση από τις γυναίκες, ενώ το μαύρο – γκρι με την ονομασία "space gray”  αποτελεί πόλο έλξης για τους άντρες. Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν σύμφωνα με τις προπαραγγελίες που εξέδωσε.

Να αναφέρουμε ότι εξουσιοδοτημένος διανομέας της Apple, που προμηθεύει τις συσκευές iPhone στην Κύπρο, είναι ελληνική εταιρεία.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close