Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2015
Το ίδρυμα “Δρ Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen Foundation” διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά, την ετήσια φιλανθρωπική πορεία με τίτλο “Προτιμώ Να Περπατήσω Παρά Να Πιω Και Να Οδηγήσω - I’d Rather Walk Than Drink And Drive”, με σκοπό την ενημέρωση για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για αυτό το θέμα ώστε να μειωθούν τα άδικα και τραγικά δυστυχήματα αυτού του τύπου.
Η πορίεα θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίουστις 08.30 στον παραλιακό πεζόδρομο της Λεμεσού, και θα καλύπτει μια απόσταση περίπου 10 χλμ. Η αφετηρία της πορείας θα είναι έναντι του Dolce club και ο τερματισμός στο Μόλο.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί φανέλα με το λογότυπο της εκδήλωσης, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας θα δίνονται δωρεάν μπουκαλάκια νερού. Στο τέρμα της πορείας θα δίνονται πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο dancingqueenfoundation.com ή επικοινωνήσετε στο email info@dancingqueenfoundation.com και στο τηλέφωνο 25 818140.
Η πορεία μας λαμβάνει τη στήριξη της Τροχαίας Λεμεσου, των Δήμων Λεμεσού, Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, και των Κοινοτικών Συμβουλίων Αγίου Τύχωνα και Μουταγιάκας.
Σχετικά


Πάσχα στην Γαλάτα με μουσική, χορό και παιχνίδι
Από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Τρίτη του Πάσχα


Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τον 5ο αγώνα Run for Autism Half Marathon
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε

Ανοιξιάτικο πασχαλινό σαββατοκύριακο στο Υφαντουργείο στην Παλιά Λευκωσία
Με πρωταγωνιστές το εκρηκτικό SecondLife Wardrobe Gala & το Μοναδικό DIM (Did It Myself) Bazaar

Πασχαλινές Εκδηλώσεις στο My Mall: Γνωρίστε από κοντά την αγαπημένη μασκότ Πέπα!
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαγικές στιγμές με δημιουργικές δραστηριότητες, διαδραστικά εργαστήρια

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού Παραλιμνίου «Φωνές τζιαι Θύμησες»
Δύο μοναδικά στοιχεία της πολιτιστικής ταυτότητας του Παραλιμνίου, η «Φωνή Παραλιμνίτσσα» και «Το Παναΰριν τ’ Άη Γιωρκού», στο επίκεντρο του φετινού πρώτου φεστιβάλ.


Το Άρσος έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις για το Πάσχα
Παραδοσιακά παιχνίδια, τόμπολα, παλουζές, φλαούνες κι άλλα πολλά!

Το Σάββατο στο ειδυλλιακό Μεσαιωνικό Μοναστήρι της Αγίας Νάπας θα ψαλούν τα Κάλαντα του Λαζάρου
Εκδήλωση για τον Άγιο Λάζαρο διοργανώνει το Σάββατο του Λαζάρου το Δ.Δ Αγίας Νάπας-Δήμου Αγίας Νάπας

Παιχνίδια, διαγωνισμοί και φαγητό για μικρούς και μεγάλους στην "2η Μαγιάτικη Οδό"
Στην Επισκοπή με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Το Ακάκι έχει ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα με πασχαλινές εκδηλώσεις
Η Εταιρεία Ανάπτυξης Ακακίου «Ο ΣΕΡΡΑΧΗΣ» διοργανώνει ακόμη μια χρονιά, Πασχαλινές εκδηλώσεις στην Πλατεία Ακακίου, την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα!