Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αν κατεβείς Λήδρας... μπαίνεις Καρβουνομαγειρέματα

Ένα κρυμμένο διαμάντι γεύσεων, με όμορφη εσωτερική αυλή και νόστιμο μενού που ανανεώνεται συνεχώς

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2015

 Η Ελίτα Ταμάσιου και ο Νίκος Σπινθάκης είναι οι ψυχές του μαγαζιού και φροντίζουν για όλα… από το πρώτο πιάτο μέχρι το τελευταίο και από το πρώτο μουσικό άσμα μέχρι το φινάλε! Η ταβέρνα είναι φημισμένη για τις ζωντανές μουσικές της βραδιές, που σε ταξιδεύουν μέχρι πρωίας με ρεμπέτικα, κρητικά, έντεχνα και λαϊκά ακούσματα. Το ίδιο φημισμένο είναι και το ατέλειωτο μενού της που είναι διανθισμένο από νοστιμιές της κυπριακής-ελληνικής κουζίνα, με τα περισσότερα να ψήνονται με μαστοριά στη σχάρα. Πολλές, είναι διανθισμένες µε κρητικές πινελιές και μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν µε τα εκλεκτά κρασιά που διαθέτει η κάβα. Και ενώ εσύ απολαμβάνεις όλα αυτά τα νόστιμα πιάτα, οι μουσικοί σε απογειώνουν με το κέφι και το μπρίο τους.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

Το μεσημέρι δοκίμασε τα μαγειρευτά του και το βράδι θα έχεις πραγματικό δίλημμα τι να πρωτοδιαλέξεις! Όλα είναι νόστιμα και ακολουθούν πιστά τις παραδοσιακές συνταγές της Κρήτης αλλά και του τόπου μας.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κάθε μέρα παίζει ζωντανή μουσική. Δευτέρα και Τετάρτη διοργανώνει βραδιές με έντεχνο ρεπερτόριο μαζί με κιθάρα, ενώ, η Πέμπτη είναι κρητική βραδιά. Κάθε Τρίτη διοργανώνονται φοιτητικές, λαϊκές βραδιές, και Παρασκευή και Σάββατο έχει λαϊκό σχήμα για φουλ διασκέδαση. Τέλος, Κυριακές μεσημέρια, παίζει ρεμπέτικα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close