Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Στην Κύπρο το πιο οικολογικό ξενοδοχείο της Ευρώπης

Το Amathus Beach Hotel βραβεύεται με το “Green Hotel Of The Year 2015” στα European Hospitality Awards

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2015

Το Ξενοδοχείο Αμαθούς βραβεύτηκε με το “Green Hotel of the Year 2015” κατά την ετήσια απονομή των βραβείων European Hospitality Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2015 στο Royal Garden Hotel στο Λονδίνο.
 
Το βραβείο αυτό ήρθε ως επιβράβευση των προσπαθειών αλλά και της φιλοσοφίας της Διεύθυνσης του Ξενοδοχείο Αμαθούς για ένα πλήρες πρόγραμμα αειφόρου ανάπτυξης, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει την απόδοση του Ξενοδοχείου αλλά και βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος.
 
Το Ξενοδοχείο Αμαθούς έχει εφαρμόσει ένα μεγάλο αριθμό οικολογικών πρωτοβουλιών οι οποίες το έχουν αναδείξει ως ένα Ξενοδοχείο με οικολογική συνείδηση αλλά και το πιο οικολογικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη. Οι πιο σημαντικές από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι το μοναδικό προηγμένο κεντρικό σύστημα για γεωανταλλαγή και ανάκτηση θερμότητας που εκμεταλλεύεται το θαλασσινό νερό για σκοπούς θέρμανσης του νερού και παροχής κλιματισμού στο Ξενοδοχείο. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται κατά πολύ η εκπομπή ρύπων στην ατμόσφαιρα. Επίσης, γίνεται χρήση της αφαλάτωσης για σκοπούς άρδευσης και προμήθειας νερού στο Ξενοδοχείο, όπως επίσης γίνεται ανακύκλωση όσων υλικών μπορούν να ανακυκλωθούν όπως πλαστικό, χαρτί, γυαλί, λάδια, μπαταρίες, μελάνια κλπ.
 
 
Διαχρονικά ένα απο τα καλύτερα πεντάστερα Ξενοδοχεία του νησιού αλλά και μέλος των ‘The Leading Hotels of the World’, το Ξενοδοχείο Αμαθούς επιβραβεύεται κάθε χρόνο από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στον κόσμο για τις υψηλού επίπεδου υπηρεσίες που προσφέρει.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close