Εστιατόρια

Φαγοποτείον-Οινοπωλείον "Μάλαμα" στη Λεμεσό

Ένας μοντέρνος χώρος εστίασης στην καρδιά της παλιάς πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2016


Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η καινούργια άφιξη που άνοιξε πολύ πρόσφατα στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού. Πρόκειται για το Φαγοποτείον-Οινοπωλείον "Μάλαμα" το οποίο άνοιξε στον χώρο όπου στεγαζόταν παλαιότερα το ξενοδοχείο Ελλάς.

Το μενού του μαγαζιού, το οποίο υπογράφει ο Έλληνας σεφ Κωνσταντίνος Βουτικτής και περιλαμβάνει μικρά πιατάκια ως τσιμπήματα αποκλειστικά από την ελληνική κουζίνα, μεζέδες για το ούζο και όλα τα καλούδια που βρίσκεις σε ένα παραδοσιακό ελληνικό φαγοποτείον. Από τα πιάτα του ξεχωρίζουν το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι ενώ ως σωστό φαγοποτείον σερβίρει βαρελίσιο λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί αλλά και μία σειρά από 180 ετικέτες από κυπριακά, ελληνικά και ξένα κρασιά.

Το μαγαζί διαθέτει δική του κάβα όπου μπορείς να αγοράσεις το κρασί της αρεσκείας σου.

Το μαγαζί θα είναι ανοιχτό για φαγητό από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδι ενώ στην αυλή του μπορείς να απολαύσεις στο γουστόζικό του μπαρ ένα από τα 18 signature cocktails του μαζί με πιατέλες ελληνικών κυρίως τυριών και αλλαντικών.

Το Μάλαμα αγαπά και τις μουσικές βραδιές. Παρασκευές και Σάββατα Κύπριοι Djs θα σε διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές τους ενώ κάποια βράδια θα υπάρχουν live μουσικά σχήματα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close