Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2016
Σύμφωνα με δημοσίευμα του διαδικτυακού inbusiness μεγάλη αλυσίδα καφέ που βρίσκεται για 13 χρόνια στην Κύπρο επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δρασηριότητες στην Κύπρο ανοίγοντας μία ολοκαίνουργια καφετέρια στην περιοχή της Έγκωμης.
Πρόκειται για το δέκατο κατάστημα των Starbucks το οποίο σύμφωνα με το inbusinees θα ανοίξει στην περιοχή της Έγκωμης στο έργο UniHalls της εταιρείας Rotos Developers και αποτελεί το πρώτο μεγάλο άνοιγμα της εταιρείας από το 2007. Το κατάστημα προέκυψε μετά από αποδοχή πρότασης που είχε η εταιρεία, αλλά και κατόπιν απαίτησης του κοινού, όπως μας ανέφερε ο district manager της εταιρείας, Γιώργος Ταλασλόγλου στο inbusiness.
Το νέο κατάστημα θα ακολουθεί το καινούργιο concept, βάσει του οποίου έχουν διαμορφωθεί και άλλα καταστήματα της αλυσίδας, το τελευταίο διάστημα. Θα βασίζεται περισσότερο στον εξωτερικό χώρο και θα απευθύνεται πέραν από τους φοιτητές και κατοίκους του έργου UniHalls στο ευρύ κοινό.
Πρόσθετα η εταιρεία θα φέρει στην Κύπρο την κάρτα Starbucks, που ήδη υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά πιο εξελιγμένη. Η κάρτα θα έχει διπλό σκοπό: 1) θα είναι prepaid, καθώς κάποιος θα μπορεί να πιστώνει λεφτά και να την χρησιμοποιεί σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ταυτόχρονα 2) θα λειτουργεί ως My Starbucks Rewards, όπου ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε ένα καινούργιο κόσμο Starbucks από όπου κι αν βρίσκεται.
Μέσω της κάρτας αυτής θα έχει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να συγκεντρώνει αστέρια με τις συναλλαγές του, τα οποία θα μπορεί να εξαργυρώνει με διάφορα δώρα ή να επωφελείται διαφόρων ενεργειών.
Σχετικά
Στο Wolfgang’s για fine dining εμπειρία επιπέδου
Από το 2019, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν υψηλή γαστρονομία, άψογη εξυπηρέτηση και ατμόσφαιρα διαχρονικής κομψότητας.
Στιλάτη διεθνής κουζίνα, δίπλα στη θάλασσα, και κοκτέιλ που θυμάσαι για καιρό
Το επιλέγουμε όχι μόνο για τη θαυμάσια κουζίνα του, αλλά και γιατί μετατρέπει την έξοδο για φαγητό σε μια μαγική εμπειρία
Ένα γαστρονομικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική, σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού
Εδώ και έναν χρόνο, ένα πολύ ξεχωριστό εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του κι έχει γίνει το talk of the town
Το hidden gem της πόλης που φέρνει την κυπριακή γαστρονομία σε άλλο επίπεδο
Μέσα σε ένα πετρόκτιστο αρχοντικό στο κέντρο… κρύβεται μια γαστρονομική εμπειρία που πρέπει να ζήσεις
Η Kawacom’s ενισχύει τη σύνδεση του δικτύου της και χαράζει τα επόμενα βήματα ανάπτυξης
Εκπρόσωποι από όλη την Κύπρο συναντήθηκαν για ανταλλαγή ιδεών, ενίσχυση της συνεργασίας και παρουσίαση των επόμενων βημάτων ανάπτυξης της αλυσίδας
Tα (μαγειρευτά) μυστικά της κυρίας Ελένης, σε ένα οικογενειακό εστατόριο που εξελίσσεται συνεχώς
Εδώ θα δοκιμάσεις την comfort εκδοχή της παραδοσιακής μας κουζίνας στα καλύτερά της
Δοκιμάσαμε πιάτα με ψυχή από τα χεράκια της κυρίας Αυγής σε ένα ξεχωριστό στέκι του Στροβόλου
Παραδοσιακές γεύσεις, οικογενειακή φιλοσοφία και πιάτα γεμάτα μεράκι σε ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας
5 εστιατόρια με μπουφέ, για το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου
Τα εστιατόρια εντός κι εκτός πόλης ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν με καλό φαγητό
Από τον Αύγουστο του 2026 θα απαγορεύονται οι ατομικές συσκευασίες κέτσαπ, μαγιονέζας και αλατιού στα εστιατόρια
Μία ακόμα αλλαγή προωθεί η ΕΕ σχετικά με τα ατομικές συσκευασίες που περιέχουν κέτσαπ, αλάτι και άλλα καρυκεύματα.
Ένα νέο, πολύ δυνατό street food νοστιμίζει τη Λευκωσία
Μια νέα πρόταση μόλις έφτασε στην Έγκωμη, σε ένα γνώριμο σημείο για τους λάτρεις του φαγητού
Ανακαλύψαμε την (ίσως) καλύτερη ταχινόπιτα στην πρωτεύουσα
Δοκιμάσαμε και αναμεταδίδουμε!