Live Music , Nightlife & Music

8+1 προτάσεις για μπουζούκια

Διασκέδαση στο φουλ μέχρι πρωίας!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2016

Στην πρωτεύουσα

Asmation Live

Το Ασμάτιον LIVE αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στα μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας και μια ξεχωριστή πρόταση για διασκέδαση. Ο Ανδρέας Έκτορας, η Helena Παναγή, Αννίτα Κωνσταντίνου, Έλενα Παπαπαναγιώτου, Φίλλιπος Κτενάς και ο Πέτρος Κουλουμής σε περιμένουν κάθε εβδομάδα για να σε ανεβάσουν! Σημείωσε επίσης ότι κάθε Παρασκευή είναι "Open Bar".

Είσοδος 25 ευρώ

(22878878) Ήρας 1A, Λατσιά, Λευκωσία

Πύλες Live

Με ένα εξαμελές συγκρότημα, το οποίο κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της Λευκωσίας στη διασκέδαση. Το εξαμελές συγκρότημα τους αποτελείται από τους Κύπρο Χαριλάου, Έλενα Αντρέου, Γιώργο Ζένιο, Γεωργία Βρανά, Αντριανέλα Νικολάου και τον Δημήτρη Ιεροδιακόνου. Έξι διαφορετικές φωνές ερμηνεύουν παλιές και νέες ελληνικές επιτυχίες και ανεβάζουν το κέφι.   

Παρασκευή - OPEN BAR Γυναίκες €20 / Άντρες €25

Σάββατο - Είσοδος ελεύθερη - ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο €25

(22571857) Κιλκίς 38, Λατσιά, Λευκωσία

Στη Λεμεσό

Anodos Live

Η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και ο Νικόλας Ντίμας πλαισιώνονται από τους Νικόλα Κυριάκου, Κωνσταντίνα Γεωργίου και Γιώργο Γεωργίαδη και αγγίζουν κόκκινο στη διασκέδαση! Κάνοντας την διαφορά από τα άλλα του είδους η Anodos Live είναι ανοιχτή και τα μεσημέρια της Κυριακής, η διασκέδαση συνεχίζεται με τα «Κυριακάτικα Ανοδομπερδέματα» με φαγητό και ποτό από τις 13.00 – 19.00

(70000087) Ελευθερίας 132, Λεμεσός

Νότες

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο προσφέρουν διασκέδαση με μοντέρνο, ελαφρολαϊκό και λαϊκό τραγούδι. Με ένα πολύ δυνατό μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους Σταύρο Κωνσταντίνου, Γιάννη Ιωαννίδη, Μαρία Κορέλλι, Ιωάννα Πρωτοπαπά και Αντρέα Χαραλάμπους αποκλείεται να μην σηκωθείς και να μην τα σπάσεις.

Μπουκάλα ποτό ανά 5 άτομα η οποία αρχίζει από 120 ευρώ ενώ, τα ποτά από το μπαρ είναι 7 ευρώ το ένα.

(25344344) Ελευθερίας 5, Λεμεσός

Ρωγμές

Για πάνω από 15 χρόνια πρωταγωνιστεί στην νυχτερινή διασκέδαση. Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο οι Ρωγμές παρουσιάζουν ως guest star τον Ευαγόρα Ευαγόρου, ο οποίος αφήνει τη Λάρνακα και επιστρέφει στον χώρο που λατρεύτηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη της Λεμεσού. Μαζί με το σχήμα της μουσικής σκηνής υπόσχονται αξέχαστες βραδιές. Μάθε κανένα ζεϊμπέκικο και θα σου χρειαστεί.

(25341010) Αγίου Ανδρέου 197, Λεμεσός

Και σε Λάρνακα

Skala Studio Live

Από το 2013 άλλαξε τη νυχτερινή ζωή στη Λάρνακα, κάτι που σίγουρα χρειαζόταν στην πόλη. Θα πας Παρασκευή και Σάββατο και θα ανεβείς στα τραπέζια με το πρόγραμμα από το 5μελές σχήμα τους, με τον Στέλιο Κωνσταντά και άλλα γνωστά ονόματα αλλά και τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί πολύ συχνά.

(70005004) Κωνσταντίνου Καλογέρα 135, Λάρνακα

Συνδύασε και φαγητό...

Τα Βαρελάδικα

Εκεί θα γευτείτε μοναδική παραδοσιακή κουζίνα σε συνδυασμό με προσιτές τιμές, ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον με σημασία στην εξυπηρέτηση! Το φαγητό είναι καλομαγειρεμένο και σας υπόσχομαι  μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Παράλληλα η διασκέδαση με καλή ελληνική μουσική και αξέχαστα λαϊκά τραγούδια είναι εγγυημένη. Τις Τετάρτες διασκέδασε με λαϊκή μουσική ενώ, τις Πέμπτες και τα Σάββατα σε περιμένει το συγκρότημα «Τα…ξύδια» για να σε ταξιδέψουν στην Κρήτη με την μουσική τους. Τις Παρασκευές θα περάσεις ανεπανάληπτα με το μουσικό τους σχήμα.

(97810303) Αρχ. Μακαρίου Γ ́ 65, Λακατάμια, Λευκωσία

Αντίπεινα

Ο απόλυτος συνδυασμός γεύσεων και διασκέδασης. Μέχρι τις 23.30 μπορείς να απολαύσεις τους ατέλειωτους μεζέδες τους, αφού 23 πιάτα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα μοντέρνο κέντρο διασκέδασης με σύγχρονο φωτισμό και εκπληκτική ηχητική. Με μουσικά σχήματα που εναλλάσσονται και ένα ανεβαστικό πρόγραμμα με νότες από παλιά αλλά και σύγχρονα λαϊκά ακούσματα  σου υπόσχονται πως κάθε φορά θα ανυπομονείς να πας ξανά.

(99157577) Νέας Έγκωμης 26, Έγκωμη

Το ενναλακτικό

Down Town Live

Πολλοί λένε ότι είναι η must έξοδος στη Λευκωσία. Είναι εξάλλου από τα λίγα του είδους που δεν είναι ανοιχτοί μόνο τα Παρασκευοσάββατα. Τις Τρίτες εάν είσαι φοιτητής θα πας για να ακούσεις τα «Φάλτσα όνειρα», τις Τετάρτες οι Breaking Band τα σπάνε κυριολεκτικά ενώ συχνά έχουν και ένα guest star μαζί τους. Τις Πέμπτες οι Παπιγιόν σας περιμένουν με ανεβασμένη διάθεση! Αν θες ροκ μουσική, reggae και μια ανάμειξη ελληνικής και ξένης μουσικής θα πας τις Παρασκευές και θα ακούσεις του Rebeλλιον ασυζητητί. Τα Σάββατα εκεί θα βρεις τους Minus One –ευκαιρία να ακούσεις και live το τραγούδι που θα πάει Eurovision. Συχνά η μουσική σκηνή φιλοξενεί γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αλλά και ξένης. Εννοείται πως για όλους όσους εμφανίζονται εκεί θα σε ενημερώνουμε εμείς.

Η είσοδος αλλάζει ανάλογα με τη βραδιά

(99810011) Εμμανουήλ Ροΐδι 2, Λευκωσία (πρώην Αυλαία)

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close