Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δημιουργική, μεσογειακή κουζίνα στο νέο εστιατόριο της πρωτεύουσας

Το γευσιπωλείο "Open Plan Kitchen" είναι για τους γκουρμέδες

Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2016

Οι λάτρεις του degustation μενού, θα βρούνε τον παράδεισό τους στο νεοαφιχθέν, επί της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, γευσιπωλείο, Open plan kitchen. Ο σεφ Ανδρέας Μεσιούρης σε προσκαλεί τα παρασκευόβραδα να κρατήσεις ένα από τα λιγοστά του τραπεζάκια (σύντομα και στον πεζόδρομο του μαγαζιού) για να απολαύσεις το απείρως δημιουργικό, μεσογειακό του μενού, που σημείωσε ότι κάθε εβδομάδα, εναλλάσεται.

Μια πανδαισία 10 πιάτων, με δείκτη την εποχικότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων, που όχι μόνο θα καταγοητεύσει τα μάτια σου, αλλά και θα μαγέψει πρωτίστως τον ουρανίσκο σου. Ένα μενού που είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να γευτούμε σημειώνοντας στο μπλοκάκι μας ιδιαίτερα την μπιζελόσουπα με θρύψαλα από μπέικον και λάδι πιπεριάς, τη σαλάτα κινόα με γαρίδες, ρόδι και σάλτσα πορτοκαλιού, αλλά και τα αγρέλια με ξινόμηλο και κρεμώδες πουρέ κουνουπιδιού.

Η πανακότα χαλουμιού με μαρμελάδα βατόμουρου και πουρέ δυόσμου, η καρμπονάρα με ζωμό γαρίδας, το κοτόπουλο με κρεμώδη φάβα και το βοδινό ρολό με μαρμελάδα ντομάτας ήταν σίγουρα η αιτία για να κλείσουμε τραπέζι και για την επόμενη Παρασκευή. Μαζί με το γλυκό θα πάρεις και το λογαριασμό των €20 ανά άτομο, κάτι που σίγουρα θα νομίσεις αρχικά ότι πρόκειται περί λάθους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close