Eating News , Εστιατόρια

Θεϊκό μπέργκερ από το "Kilikio"

Ποιοτικό, ζουμερό και διαφορετικό από άλλα που φάγαμε

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2016

Το Kilikio είναι ένα όμορφο μαγαζάκι που άνοιξε πρόσφατα στη λεωφόρο Σταυρού και σου φτιάχνει υπέροχα σαντουτσάκια σε μεγάλη ποικιλία, μπέργκερ, σαλάτες, σούπες, φρουτοσαλάτες, γιαουρτάκια, γλυκά, αλμυρά και καφέ.

Το μενού του είναι πλούσιο με πολλές επιλογές σάντουιτς σε διάφορες εκδοχές. Εκείνο όμως που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου στο μενού του ήταν τα μπέργκερ του. Το Kilikio σου δίνει μια επιλογή από τέσσερα μπέργκερ τα οποία σερβίρονται με σπιτικές, τηγανιτές πατάτες.

Δοκίμασα παλαιότερα το Farm burger με ανάμεικτο κιμά βοδινού και χοιρινού κρέατος, με μπέικον, τηγανητό αυγό, τυρί cheddar, ντομάτα, μαρούλι και remoulade σως (μοιάζει με ταρτάρ σως) σε στρογγυλό φραντζολάκι τσαπάτα. Υπέροχη γεύση, ζουμερό το μπέργκερ, δένει υπέροχα η σως με το αυγό και το μπέικον.

Εκείνο, όμως, που με εντυπωσίασε και το έφαγα χθες είναι το Kili burger το οποίο έχει μία ιδιαίτερη φρεσκάδα και μία ανάμεικτη αλμυρή και γλυκιά γεύση. Επέλεξα, το ανάμεικτο μπιφτέκι με χοιρινό και βοδινό κιμά 200 γρ. σε τσαπάτα φραντζολάκι το οποίο περιλαμβάνει μοτσαρέλα, μαρμελάδα ντομάτας και σως πέστο μαγιονέζα. Όλο αυτό με πατατούλες μόνο 6 ευρώ! Πεντανόστιμο, χορταστικό, ποιοτικό με γκουρμέ πινελιά! Να το δοκιμάσεις!  

Παράγγειλε online από το Kilikio

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close