Eating News , Εστιατόρια

Κρητικός μεζές και γλέντι στην... "Παράγκα"

Κάθε Κυριακή μεσημέρι η κρητική γαστρονομία στο πιάτο σου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2016

Η ταβερνούλα Παράγκα Ποτοφαγείον στην Μακεδονίτισσα μετρά σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας. Πρόκειται για μια ξεχωριστή γευστική ιστορία όπου θα διηγηθείς μετά την κάθε επίσκεψή σου στον όμορφό της χώρο.

Ένα ιδιαίτερο και οικείο μαγαζάκι με μία ατμοσφαιρική βεράντα, ξύλινα τραπεζάκια και χαλαρό περιβάλλον. Το μενού εδώ περιεκτικό σε σχάρα, κυνήγι, εποχιακά και μαγειρευτά, με βάση την γεύση και την ποιότητα. Ο μεζές μπόλικος και γευστικός, να φτάνει σε πιατάκια σιγά σιγά, είναι ό, τι χρειάζεται για μια έξοδο για καλό φαγητό και κουβεντούλα. Τους χειμερινούς μήνες κάθε Κυριακή μεσημέρι, σε φιλοξενεί για να σου σερβίρει σούβλα, μακαρόνια του φούρνου και άλλα παραδοσιακά φαγητά.

Κάθε Παρασκευή θα σε διασκεδάσει η Ρεμπέτικη Φατριάς από τις 21.30 με παλιά αγαπημένα τραγούδια ενώ τα σαββατόβραδα θα απολαύσεις έντεχνο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι από τον Μάκη και την Βαλεντίνα.

Η Κρήτη στο πιάτο σου   
Από αυτή την Κυριακή η Παράγκα Ποτοφαγείον σου προσφέρει μία ακόμα επιλογή για τα μεσημέρια σου που θα σε εξιτάρει. Κάθε Κυριακή μεσημέρι η ταβερνούλα σου προσφέρει κρητικό γλέντι, με νόστιμους κρητικούς μεζέδες  όπου φρέσκα υλικά μετατρέπονται σε σπιτικές και πρωτότυπες λιχουδιές. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close