Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 στιλάτα εστιατόρια σε περιμένουν στη Λεμεσό

Για εκλεπτυσμένα πιάτα και γουστόζικη έξοδο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2016

To καρναβάλι τελείωσε και θες να χαλαρώσεις μετά τις πολύβουες εξόδους σου του περασμένου τριημέρου. Αν αναζητάς κάτι πιο ατμοσφαιρικό, εκλεπτυσμένο που ίσως θα εντυπωσίαζε και το έτερον ήμισυ σου έχω εδώ μία… χρυσή πεντάδα για έξοδο με καλό φαγητό, ποτό και… ατμόσφαιρα.

 

Experience by Pralina
Το υπέροχο ζαχαροπλαστείο του Pralina στη Λεμεσό απέκτησε προσφάτως το δικό του εστιατόριο στον πάνω όροφο του χώρου όπου στεγάζεται. Ένας υπέρκομψος, εκλεπτυσμένος διάκοσμος σε περιμένει εκεί για πολύ ρομαντικές στιγμές με πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Βραδιές με μουσική στο πιάνο, αριστοτεχνικός φωτισμός, signature cocktail, αφρώδεις οίνοι και γεύσεις από βραβευμένους σεφ σου επιφυλάσσουν αν μη τι άλλο ένα επιτυχημένο ρομαντικό ραντεβού ή μία ξεχωριστή έξοδο με φίλους.
(25355338) Λεωφόρος Μακαρίου 224 Γ΄, Λεμεσός.

 

Do Wine & Dine
Η άφιξη που συζητήθηκε πολύ την προηγούμενη χρονιά στη Λεμεσό ήταν το εστιατόριο στην παραλιακή περιοχή Λεμεσού. Επιβράβευση της επιτυχημένης παρουσίας του ήταν και το βραβείο που απέσπασε ως το Καλύτερο Εστιατόριο για το 2015 στα Check In Eating Awards. To Do Wine & Dine είναι εγγύηση πως θα περάσεις καλά, θα φας προσεγμένο φαγητό σε ένα όμορφο περιβάλλον. Ένα all day εστιατόριο που θα σε εξυπηρετήσει όλες τις ώρες της ημέρας και θα φύγεις ευχαριστημένος.
(25025555, 25020056) Λεωφόρος Αμαθούντος 50E, Λεμεσός.

 

Frankie’s Social
Μία πολύ καλή επιλογή για μία πιο ρομαντική έξοδο αποτελεί και το ανανεωμένο στέκι της Λεμεσού, το Frankie’s Social με την νεοϋρκέζικη ατμόσφαιρα και το φινετσάτο στυλ. Ένας γουστόζικος, classic και πολύ εκλεπτυσμένος χώρος που προσφέρεται για υψηλών προδιαγραφών έξοδο για ποτό, κοκτέιλ, χαλαρή παρέα και καλό φαγητό από μία σειρά ιδιαίτερων πιάτων. Στο πλούσιο μενού του θα βρεις ό,τι θα έβρισκες και σε ένα παραδοσιακό brasserie, παράλληλα με μια επιλογή κυρίως πιάτων με βάση το κρέας αλλά και τα θαλασσινά. Τα τζαζ μουσικά ακούσματα που αγαπά το Frankie’s Social θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα και θα χαλαρώσουν τη διάθεσή σου.
(25354101) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄226, Λεμεσός

 

Έψιλον Resto & Bar
Ένα ακόμη φινετσάτο εστιατόριο προσγειώθηκε την περασμένη σεζόν στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού και πολύ σύντομα έγινε η νέα γκουρμέ πρόταση της πόλης. Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος και ατμοσφαιρικός χώρος με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και υπέροχο, ημικύκλιο μπαρ που φτιάχνει υπέροχα signature cocktails. Το μενού του εστιατορίου είναι μικρό και πολύ προσεγμένο με πιάτα από τη μεσογειακή και τη διεθνή κουζίνα, με θαλασσινά, σαλάτες, πάστα και κρεατικά. Δοκίμασε οπωσδήποτε το sushi του και θα με θυμηθείς!
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού.

 

Dionysus Mansion
Το καινούργιο εστιατόριο ειδικεύεται στην κυπριακή και την ελληνική κουζίνα δίνοντάς του μία άλλη δημιουργική και μοντέρνα εκδοχή. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και ατμοαφαιρικό χώρο, επενδυμένο με λευκή πέτρα, ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, μαρμάρινο πάτωμα, τζάκι, γουστόζικο φωτισμό και ένα ντιζαϊνάτο μπαρ. Το εστιατόριο σερβίρει γεύμα και δείπνο, έχει καλά ενημερωμένη κάβα κρασιών ενώ το μενού του υπογράφει ο σεφ Δημήτρης Χαϊδεμένος.
(25222210) 16ης Ιουνίου 1943, 5 Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close