Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2016
Γεμάτη εντυπωσιακά οπτικά εφέ και συναρπαστικούς 3D χαρακτήρες, η Disney και σκηνοθέτης Jon Favreau μεταφέρουν εκ νέου την περίφημη ταινία 'The Jungle Book' του 1967, στη μεγάλη οθόνη. Ο Μόγλης είναι ένα παιδί που τον μεγάλωσε μια οικογένεια λύκων στη ζούγκλα της Ινδίας. Όταν ήταν μωρό, ο Μόγλης σώθηκε από τα νύχια του Shere Kan, του τρομερού τίγρη με τα μοχθηρά μάτια και μεγάλωσε στην οικογένεια των λύκων σύμφωνα με τους νόμους της ζούγκλας. Έτσι, έμαθε να κυνηγά και να μιλά τη γλώσσα των ζώων και συνάντησε αξέχαστους χαρακτήρες, όπως τον Bagheera, τον κατάμαυρο πάνθηρα, τον Baloo, την ευγενική καφέ αρκούδα και την Kaa, το φίδι με το βλέμμα που υπνωτίζει. Το ρόλο του Μόγλη υποδύεται ο μικρός Neel Sethi, ενώ παράλληλα ακούμε τις φωνές πρωτοκλασάτων ηθοποιών όπως Bill Murray, Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o, Idris Elba, Christopher Walken, Ben Kingsley και Giancarlo Esposito. Η ταινία θα προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
FILM ID: Ταινία φαντασίας της Disney που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη της σειράς 'Iron Man', Jon Favreau.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ: Γιατί θα έχει τρομερό ενδιαφέρον να δεις τη νέα εκδοχή του αγαπημένου παραμυθιού, σχεδόν 50 χρόνια μετά την πρώτη του μεταφορά στη μεγάλη οθόνη.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
09 Ιουνίου - 15 Ιουνίου 2016
Σχετικά
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
Masterclasses φέρνουν διεθνή τεχνογνωσία στο Cyprus Film Days 2026
Mια σειρά από εξειδικευμένα εργαστήρια και masterclasses με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου.
Η «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη σε 4 ταυτόχρονες προβολές
Η εκδήλωση «ΣΤΕΛΛΑ - Τέσσερις Πόλεις, Μία Οθόνη» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο σκηνοθέτη στη νέα μίνι σειρά του Κουέντιν Ταραντίνο
Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα αποτίει φόρο τιμής στη «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο φιλμ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις
Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού