Live Music , Nightlife & Music

Η σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ

H Soprano ΑΛΙΚΗ, γνωστή από το Britain’s Got Talent, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλπουμ της με τίτλο "REFLECTIONS"

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2016

Η διεθνούς φήμης Βρετανο-Ελληνοκύπρια Σοπράνο, Αλίκη Χρυσοχού, που συνέχισε και μετά από την επιτυχία της στο Βρετανία έχεις Ταλέντο, να μας συγκινεί με την φωνή και την ιστορία της, σήμερα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο κοινό της με την Παγκόσμια κυκλοφορία του πρώτου της άλπουμ με τίτλο «Reflections».

Το ντεπούτο άλπουμ κυκλοφόρησε παγκόσμια στις 15 Απριλίου.

«Η κυκλοφορία του πρώτου μου άλπουμ Reflections, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα», δήλωσε ο Αλίκη.

Η ηχογράφηση έγινε στο φημισμένο Smecky Studios στην Πράγα, με την City of Prague Philharmonic Orchestra (Φιλαρμονική Ορχήστρα Πράγας) και με επικεφαλής στην παραγωγή τον ταλαντούχο Robin Hoffmann.

To «Reflections» είναι ένα ταξίδι, μια συλλογή από γεγονότα της ζωής της Αλίκης, αναμνήσεις και επιλογές. Το άλμπουμ περιλαμβάνει έργα του Puccini, Gounod, Dvorak, Andrew Lloyd Webber, A. Lara, Nino Rota και πολλά άλλα έργα τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ ρεπερτόριο από όπερα, μιούζικαλ θέατρο και ποπ μουσική, και που απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό τόσο της κλασικής όσο και της σύγχρονης μουσικής.

Στο άλπουμ συμμετέχει μία από τις μεγαλύτερες αντρικές φωνές στην Ελλάδα, ο καταξιωμένος Μιχάλης Χατζηγιαννης στο Falling Slowly από τους Once, σε ντουέτο με τιν Αλικη. Το τραγούδι του Michael Jackson “Earth Song”, κάνει την αρχή,  το οποίο είναι μια ισχυρή λυρική μετάφραση του τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα, ακολουθεί το Every Teardrop is a Waterfall από Coldplay και στη συνέχεια ακολουθουν άλλα γνωστά κλασικά κομμάτια. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το τραγούδι που ανυψώνει την ψυχή "Young and Beautiful"  από Lana Del Rey.

Σχολιάζοντας σχετικά με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, η Αλίκη είπε:
«Όταν είχα διαγνωστεί με εγκεφαλίτιδα, θυμάμαι που κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, και η αντανάκλασή του, ο εαυτός μου δηλαδή, ήταν κάτι το οποίο δεν άντεχα πλέον να αντιμετωπίζω. Ήταν μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, παρ 'όλα αυτά με έκανε πιο δυνατή, πιο αποφασιστική και μου δίδαξε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία μας. Αυτό το άλμπουμ αντανακλά ένα μέρος του ταξιδιού μου, κάθε τραγούδι επιλέχθηκε προσεκτικά, το κάθε ένα άφησε το σημάδι του στη ζωή μου – ανυπομονούσα να το μοιραστώ με το κοινό μου που μου δείχνει τόση αγάπη αυτά τα χρόνια».

Η Αλίκη έχει οριστεί Παγκόσμια Επίτιμος Πρέσβης της Παγκόσμιας οργάνωσης Εγκεφαλίτιδας με πολύ ενεργό και πρωτεύοντα ρόλο σε έργα φιλανθρωπίας σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, Virgin Money, 2015, και στην Κύπρο, για συγκέντρωση χρημάτων και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας.

Έχει δώσει παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Κανάριους Νήσους, Ελλάδα, Γαλλία και στο Η.Β., όπως και συναυλίες για τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και στις Βρετανικές Δυνάμεις στην Κύπρο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close