Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Και άλλες νέες αφίξεις στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Καινούργια μαγαζιά αναμένονται στο νέο hot spot της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2016

Το Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού έχει δώσει ένα άλλο αέρα στην πόλη. Ο ανανεωμένος του χώρος που καθημερινά αποκαλύπτεται αποτελεί ένα ακόμη πανέμορφο σημείο στην αγαπημένη μας πόλη. 

Καινούργια μαγαζιά, εστιατόρια άνοιξαν ήδη δημιουργώντας παλμό σε εκείνο το σημείο και πολλά άλλα αναμένονται να ανοίξουν μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Pear One
Πρόκειται για το τρίτο εστιατόριο της εταιρείας PHC, μετά το The Fish Market by Lefteris Lazarou και το Remezzo RestoCafe, που φέρει την υπογραφή του Έλληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου. Ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που θα στεγάζεται στο πρώτο υπερυψωμένο χώρο κοντά στην αποβάθρα. Θα είναι ένα all day μαγαζί που θα σερβίρει upskill cuisine, μεσογειακές, μεξικάνικες γεύσεις και πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, εξαιρετικής ποιότητας σούσι και brunch τα σαββατοκύριακα. 

Ανοίγει τις επόμενες μέρες η γνωστή αλυσίδα La Croissanterie ενώ σύντομα ετοιμάζει την άφιξή του στο Παλιό Λιμάνι το νέο απόκτημα του ομίλου Νέο Φάληρο με το όνομα Gin Fiz το οποίο θα πάρει θέση σε ένα από τα υπερυψωμένα κτίσματα.

Επίσης… έρχονται τα Häagen-Dazs, η αλυσίδα Bubble Tale Tea Bar και ανάμεσα στο The Fish Market και Remmezzo αναμένεται να ανοίξει μία κυπριακή ταβέρνα με κρεατομεζέδες. Παράλληλα όμως έχουμε και το άνοιγμα των McDonald’s στο διατηρητέο κτήριο το οποίο βρίσκεται παραπλεύρως στην είσοδο toy Παλιoύ Λιμάνιου. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close