Nightlife & Music

Οι προβλέψεις για τη Γιουροβίζιον συνεχίζονται...

Και ο δικός μας Εύρος Βίζιον ξαναχτυπά με τον δικό του μοναδικό τρόπο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2016

Επειδή η Γιουροβίζιον θέλει χιούμορ και επειδή είδαμε πως αγαπήσατε τον δικό μας ανταποκριτή από την Στοκχόλμη το επιστρατεύσαμε ξανά για να μας δώσει τα προγνωστικά του για τον Β’ ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαΐου και θα μεταδίδεται ζωντανά από το ΡΙΚ1 στις 22.00.

Για να δούμε τι λέει ο Εύρος...

 



Πάμε τελικό!!!!

 

Well well well... I hope you guys are ready. Είμαι ο Εύρος Βίζιον και θα δώσω τα δικά μου προγνωστικά με τον δικό μου, μοναδικό τρόπο!

Όπως θα είδατε και σεις ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Όχι μόνο γιατί περάσαμε στον τελικό αλλά γιατί είχαμε 100% επιτυχία στα προγνωστικά μας. Επαναλαμβάνω... είναι ένα χιουμοριστικό κειμενάκι και μην το παίρνετε τόσο κατάκαρδα. Άντε και αν είστε καλά παιδάκια και με αντέξετε μέχρι το τέλος του διαγωνισμού θα δώσω σε όλους σας στην έξοδο φρέσκια μπαλάκια του τένις.

Πολύ ωραία οργάνωση από τους Σουηδούς και φιλοξενία αν και μερικούς τους κακοφάνηκε το χιουμοριστικό μου σχόλιο περί φιλοξενίας και διάθεσης των Σουηδών. Και ο καιρός μια χαρά ήταν ρε παιδιά. Τώρα με το φαινόμενο του θερμοκηπίου ακόμα και οι Σουηδοί βγαίνουν στις βεράντες και κάθονται στον ήλιο. Αφού και οι πολικές αρκούδες πλέον έρχονται και σε άλλα χρωματάκια, μπορντοροδοκοκκινοσομόν και μαχόκανι.

Αρκετά όμως για την διοργανώτρια χώρα. Ας πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται στον 2ο ημιτελικό; Ποιες χώρες θα φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα, οεο;

 

Ουκρανία. Φαβορί, η οποία απειλεί ακόμα και τη Ρωσία, είναι η Ουκρανία που μετά και τις πρόβες έχει ανέβει πολύ στα προγνωστικά. Αχ θεέ μου δεν αντέχω άλλο εμφύλιο. Πολύ καλή η Jamala  η οποία αφιερώνει το τραγούδι στην γιαγιά της. Μαάνααα μουυυυ...

 

Αυστραλία. Dami Im... Όχι δεν παραγγέλω κινέζικα... είναι το όνομα της υποψηφίου της Αυστραλίας που μας μπαστακώθηκε εδώ στην Ευρώπη και δεν λέει να φύγει. Με δυνατό κομμάτι και φέτος και δυνατή φωνή η Dami. Έτσι και κερδίσει και γίνει ο διαγωνισμός στο Sidney θέλετε να πείτε πως θα τον παρακολουθήσω η ώρα 5 το πρωί; Oh my lord!

 

Βουλγαρία. Ακολουθεί η αυτοφωτιζόμενη Βουλγάρα Poli Genova. Και εξηγώ... φοράει ένα... φόρεμα δεν το λες, κουστούμι δεν το λες, ρούχο... δεν το λες, μια κατασκευή ένα πράμα το οποίο σε κάποια φάση πατάει ένα κουμπάκι και ΤΣΑΚ φωτίζεται πολασέλα που λέμε και στην κυπριακή. Η Miss I Want Some Attention. Δυναμικό κομμάτι και ψηλά στα προγνωστικά και φαίνεται να περνά. Ελπίζω μόνο να μην ξεχάσουν να την βάλουν στη πρίζα να φορτιστεί μέχρι το βράδυ μεν μας μείνει σβηστή.

 

Λετονία. Η επόμενη χώρα στέλνει ένα από τα αγαπημένα δικά μου τραγούδια φέτος και θα ήθελα να την δω να περνάει στον τελικό. Η Λετονία με ένα ιδιαίτερο κομμάτι, ρυθμικό που δεν σταματάω να το ακούω. Συμπαθητικός και ο Justs που ξεκινάει και τον 2ο ημιτελικό.

 

Σερβία. Η Αmy Winehouse... oups... Sanja Vučić ZAA έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα με δυνατό κομμάτι όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η Σερβία. Κάνει όμως κάτι σπαστικές κινήσεις βρε παιδί μου ώρες ώρες σαν και έχει ξεχάσει να βγάλει την ετικέτα από το φουστάνι που αγόρασε και της τρυπάει το σβέρκο. Ήρεμα κοπελιά, ήρεμα.

 

 

FYROM και Kaliopi. Αγαπημένη ποπ και ροκ τραγουδίστρια της Eurovision η οποία έχει εκπροσωπήσει ξανά την χώρα της το 2012. Μπορεί να μην έχει κάτι ιδιαίτερο το τραγούδι που το κάνει να ξεχωρίζει αλλά η δυναμική της φωνή και εμπειρία ίσως την βοηθήσουν να περάσει και φέτος. Τόσες χώρες γύρω γύρω θα μαζέψει κάνα ψήφο που θα πάει.

 

Ισραήλ... Μπορεί να μην έχει κάτι ιδιαίτερο... μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένο το τραγούδι... μπορεί να βαριέσαι λίγο μέχρι το τέλος... Αυτά!

 

Νορβηγία. Άλλη μια ζεστή και φιλόξενη Σκανδιναβική χώρα!! (μπας και έχουμε και κανένα Νορβηγό που θα παρεξηγηθεί). Λοιπόν, εδώ, έχουμε ένα φαινόμενο.... που οι Νορβηγοί ήθελαν να στείλουν 2 τραγούδια στον διαγωνισμό, ξεμαλλιάστηκαν για ποιο να στείλουνε και σου λένε στο τέλος δεν βαριέσαι βρε αδελφέ πάρε το κουπλέ από το ένα και το ρεφραίν από το άλλο ένωσέ τα και ιδού μια υπέροχη σαλάτα. Μια γέφυρα καλέ να τα ενώνει ξεχάσατε σαν κι αυτή που ενώνει την Κοπεγχάγη με το Μάλμοε.

 

Το Βέλγιο πιστεύω θα είναι η ένατη χώρα που θα περάσει στον τελικό με ένα ευρωπαϊκόποπ τραγούδι που λογικά θα έχει το δικό της κοινό.

 

Τώρα για την τελευταία θέση πρόκρισης κονταροχτυπιούνται 3 χώρες. Η Πολωνία, η Δανία και η Λιθουανία. Για μένα, αξίζουν και τα τρία, για διαφορετικούς λόγους να είναι μέσα. Γιατί, όχι, και τα τρία, βγάζοντας εκτός δεκάδας Ισραήλ, Νορβηγία και Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ίδωμεν...

Εκτός κατά την γνώμη μου πάντα μένουν Αλβανία, Ιρλανδία, Γεωργία, Ελβετία, Σλοβενία και Λευκορωσία (που για την τελευταία έχω μια επιφύλαξη).

Αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close