Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε τον κυπριακό παράδεισο της σοκολάτας

Στο "Joulietta chocolatier" γίνονται πράγματα γλυκά και μαγικά

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2016

Το πάθος της Julietta James για τη σοκολάτα, την ώθησε να μπει για τα καλά στον κόσμο της και να μυηθεί στα μυστικά της. Έχει στο ενεργητικό της διπλώματα με διάκριση από το διεθνούς φήμης σοκολατοποιό Barry Callebaut, του ομώνυμου φημισμένου βελγικού οίκου και είναι απόφοιτος του Ecole Chocolat Professsional.

 

Η Julietta James γνωρίζει καλά τα μυστικά της σοκολάτας

 

Με υπογραφή Joulietta
Το 2013, ανοίγει το δικό της χώρο στην Πάφο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας σοκολατάκια και ευφάνταστα γλυκίσματα. Τα signature σοκολατάκια της προέρχονται από το 'πάντρεμα' των εξειδικευμένων γνώσεών της μαζί με την αγάπη της για όλα τα φυσικά αρώματα και υλικά που διαθέτει ο τόπος μας. Το 'Cyprus Double Delight' με ανθόνερο, περγαμόντο και ganache, καλυμμένο με φίνα σοκολάτα είναι από τα πρώτα της! Κι έπειτα, προέκυψε η σειρά 'Cyprus Garden' με σοκολατάκια με γέμιση από Βασιλικό & Πορτοκάλι, Ρίγανη & Λάιμ, Φρέσκα μέντα & Λεμόνι, Λεβάντα & Μέλι ή Τριαντάφυλλο. Και μετά, ήρθε και το βραβευμένο Σύκο & Ούζο!

 

 

Η βράβευση
Όταν κάλεσαν την Joulietta στο International Chocolate Awards Italian/Mediterranean Competition, το σοκολατάκι της με γέμιση σύκο και ούζο πήρε το Αργυρό μετάλλιο για το 2016! Φοβερή επιβράβευση, για ένα απίθανο σοκολατάκι! Τον Οκτώβριο, προγραμματίζει να πάει με αξιώσεις και στο World Final που θα γίνει στο Λονδίνο.

Best sellers!
Μόνο μερικά θα σου απαριθμήσω… 'Fresh Orange' με πλούσια γέμιση ganache και zest από κυπριακά πορτοκάλια, 'Salted Caramel' από σοκολάτα, καραμέλα και αλάτι Ιμαλαΐων, 'Commanderia' που περιέχει το γλυκό κρασί των ιπποτών, 'Zivania' με το παραδοσιακό μας ποτό και αυτό με Βασιλικό & Πορτοκάλι που κλείνει μέσα του τα αρώματα της κυπριακής φύσης! Μάθε ότι, αυτό το διάστημα δουλεύει σε έναν απίθανο συνδυασμό: Χαρούπι και Σουσάμι!

 

 

Και γλυκίσματα σαν έργα τέχνης!
Στο Joulietta Chocolatier αξίζει να δοκιμάσεις και τα γαλλικού τύπου macarons, αλλά και τα πλούσια σε γεύση παγωτά του και βεβαίως τα μοναδικά γλυκά του, όπως το Baked Lemon Cheesecake με άσπρη σοκολάτα και βανίλια Μαδαγασκάρης, την τάρτα αλμυρής καραμέλας με το signature Salted Caramel filling της και το Sachertorte από 68% Κοσταρικανή σοκολάτα και καφέ! Οι τιμές για τα σοκολατάκια της ποικίλουν! Διαθέτει κουτάκια για 2-35 κομμάτια και οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 2.50-35 ευρώ, ανάλογα με την ποσότητα. Όσο για τα κέικ της, αυτά ξεκινούν από 25 ευρώ.

(70004004) Αλέξανδρου Υψηλάντη 16Α, Πάφος. Δ, Τρ, Πεμ & Παρ 09.00-18.00 & Τετ, Σ 09.00-16.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close