Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2016
Το kite-surf σαν άθλημα είναι συναρπαστικό. Γιατί ο αθλητής καλείται να δαμάσει τα κύματα με τη σανίδα του, προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικό! Εσύ αυτό που βλέπεις είναι πολλούς αετούς, διαφορετικών διαστάσεων, χρωμάτων και σχεδίων, που άλλοτε πέφτουν κι άλλοτε σηκώνονται, άλλοτε πετυχαίνουν άλματα κι άλλοτε περιστροφές! Και θα τους ζηλέψεις τόσο πολύ... που θα θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ τον εξοπλισμό τους και να μάθεις τοις φιγούρες τους!
Και ποιος θα στεφθεί βασιλιάς; Μα φυσικά αυτός που θα βγει από τη μάχη με τα κύματα, αλώβητος!
Έναν τέτοιον "ήρωα" θα στέψουμε και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο, όπου θα διεξαχθεί ξανά το 'King of Kite".

Συγκεκριμένα στις 16 & 17 Ιουλίου στο Kahuna Surfhouse στην παραλία Σοφτάδων στο Κίτι της Λάρνακας, όλοι οι λάτρεις των σπορ θα ζήσουν μια μοναδική ημέρα, σ' ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη και extreme θέαμα.
Στο περσινό στο event στις ακτές του νησιού μας εμφανίσθηκε ο Ruben Lenten, ενώ φέτος σειρά παίρνει ο ιπτάμενος Βρετανός Lewis Crathern ο οποίος θα είναι κριτής στο διαγωνισμό ενώ θα επιδείξει στο κοινό και τις απίστευτες τεχνικές του. Αυτό που όλοι οι θαυμαστές του, όμως, περιμένουν θα είναι το Megaloop. Επίσης, θα παρακολουθήσει τον αγώνα σλάλομ 4 χιλιόμετρων και στη συνέχεια θα κρίνει το διαγωνισμό για να στέψει τον "King of Kite 2016". Τον περασμένο χρόνο οι συμμετέχοντες στο σλάλομ ήταν 64 και 28 στο freestyle. Για να δούμε φέτος!
Ακόμα στο πλαίσιο του event DJs θα σπινάρουν για να κρατήσουν την ατμόσφαιρα ανεβασμένη, θα υπάρχει άφθονο ποτό και φαγητό καθώς επίσης και προϊόντα προς πώληση.
Χορηγός επικοινωνίας η Cityfreepress.com.cy.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
11:00-13:00 Kitesurfer Registration
13:30 Slalom Briefing
14:00 Mens Heavy & Womens Slalom Race
14:30 Mens Light Slalom race
14:00-14:45 Lewis Crathern Demo
15:00 Free Air Briefing
15:30-17:00 Free Air Competition
18:00 Award Ceremony
18:30 Beach Party
Πηροφορίες: http://kahunasurfhouse.eu/king-of-kite & https://www.facebook.com/events/106276706464805/


Σχετικά
Πολιτιστική Αποκέντρωση: Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο στην κυπριακή ύπαιθρο
Θέατρο, μουσική, ποίηση, εικαστικά, εργαστήρια και δράσεις για παιδιά ταξιδεύουν τον Σεπτέμβριο σε χωριά και κοινότητες της Κύπρου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2026.
Η αρμενική παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργία σε ένα ξεχωριστό γκαλά στη Λευκωσία
Το Armenian Cultural Gala γιορτάζει την 35η επέτειο της Δημοκρατίας της Αρμενίας, χτίζοντας μια πολιτιστική γέφυρα ανάμεσα στην Κύπρο και την Αρμενία
Η «Σεχραζάδα» του Balletto di Milano έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το διάσημο μπαλέτο των «Χιλίων και μίας νυχτών» ζωντανεύει επί σκηνής με εντυπωσιακές χορογραφίες και πολυτελή κοστούμια, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.
Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Γιορτής του Κρασιού
Όλα όσα θα συμβούν κάτω από τον βρακά
Τέσσερις μεγάλες φθινοπωρινές εκδηλώσεις έρχονται στη Λακατάμεια με δωρεάν είσοδο
Αθλητισμός, παραδοσιακοί χοροί, υπαίθρια μουσική και φιλανθρωπικοί αγώνες δρόμου συνθέτουν το πρόγραμμα από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου
Namaste Cyprus 2026: Η Ινδία έρχεται στη Λεμεσό με ρυθμούς, γεύσεις και χρώματα
Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», με ελεύθερη είσοδο και δώρα συνολικής αξίας €3.600
«Από τους Καιρούς του Γιώργου Φιλίππου Πιερίδη»: Ένα ξεχωριστό λογοτεχνικό αφιέρωμα στο Ριάλτο
Η ζωή και το έργο του σημαντικού Κύπριου λογοτέχνη ζωντανεύουν επί σκηνής μέσα από ομιλίες και αναγνώσεις διηγημάτων από την «Τετραλογία των Καιρών» σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη.
Η Αραδίππου γιορτάζει τον Άγιο Φανούριο
Με πανηγύρι και την λαογραφική εκδήλωση «Το παναΰριν του χωρκού μου»
Στην πλατεία Λυθροδόντα θα στηθεί κάτι πολύ... καλό!
Μια μεγάλη παρέα επιστρέφει στην πλατεία του Λυθροδόντα
Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Εκδηλώσεις και events για να απολαύσεις το Αυγουστιάτικο φεγγάρι
Την Πέμπτη και την Παρασκευή το ομορφότερο φεγγάρι θα φωτίσει το νησί... γι' αυτό κι εμείς φτιάξαμε πρόγραμμα!
Week Agenda: 11 εκδηλώσεις για να αποχαιρετήσεις τον Αύγουστο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες κάτω από την πανσέληνο, θέατρο, κινηματογράφος και παραδοσιακά γλέντια γεμίζουν την τελευταία εβδομάδα του μήνα
Παλουζές, σιουσιούκκος και γεύσεις από τον Κάμπο και την Τσακκίστρα έρχονται στη Λευκωσία
Μια γιορτή αφιερωμένη στο σταφύλι και την κυπριακή παράδοση, με αυθεντικά προϊόντα, σουβλάκι και όμορφες παρέες