Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2016
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας παρουσιάζει την παράσταση «Όπου μας Βγάλει ο Δρόμος 3» με κύριο θέμα την επιστροφή στο παιδί. Η επιστροφή στην παιδικότητά μας, στο παιδί που ο καθένας κρύβει μέσα του αλλά και στην ευτυχία που μπορούμε όλοι να έχουμε όταν καταφέρουμε να κρατήσουμε την παιδικότητά μας.
Το ταξίδι ξεκινά με την εικόνα ενός παιδιού που κοιμάται και αφού ξυπνά, περνά μέσα από τις πρώτες εμπειρίες και γνώσεις που αποκτά ο κάθε ένας από εμάς κατά την παιδική μας ηλικία. Στη συνέχεια τα παιδιά περνούν μέσα από τον κόσμο των μεγάλων και σιγά σιγά αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να κρατήσουν την αθωότητά τους. Πριν να είναι αργά, όμως θέλουν την αλλαγή που θα φέρει σε όλους ευτυχία και αγάπη. Η αλλαγή και η σωτηρία της ψυχής έρχεται μέσα από τη διατήρηση της παιδικότητας, και όχι την εξέλιξη της πονηριάς και της ματαιοδοξίας.
Μέσα από τραγούδια από μεγάλους συνθέτες του Ελληνικού αλλά και του Παγκοσμίου πενταγράμμου, εκατόν και πλέον παιδιά μαζί με επαγγελματίες ηθοποιούς και τραγουδιστές τραγουδούν και χορεύουν, δίνοντας μηνύματα ζωής και αγάπης. Η ευτυχία είναι τελικά τρόπος ζωής, και μόνο μέσα από το χαμένο παιδί που πρέπει να βρούμε στην καρδιά μας μπορούμε να την έχουμε.
Συμμετέχουν: Παιδική Χορωδία Δήμου Λάρνακας
Συντελεστές: Ανδρόνικος, Άντρη Κυριαζή, Χριστιάνα Λάρκου, Τεύκρος Νεοκλέους, Ξένια Νικολάου, Έλενα Χατζηαυξέντη, Σχολή Χορού και Χορογραφίας Αλίκης Περδίου, Σχολή Χορού Etoile - Χριστίνας Χατζηχρίστου - Μαρκίδου
Επιμέλεια Κειμένων: Έλενα Χατζηαυξέντη
Επιμέλεια - Σκηνοθεσία: Νίκος Ευαγγέλου
Η Παιδική Χορωδία
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας δημιουργήθηκε το 2012 και προς το παρών έχει γύρω στα 110 μέλη. Έχει ήδη κάνει πολλές εμφανίσεις μαζί με καταξιωμένους τραγουδιστές και ηθοποιούς καθώς και πολλές συμμετοχές σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.
Ανέβασε τις παραστάσεις «Όπου μας βγάλει ο δρόμος 1» και «Όπου μας βγάλει ο δρόμος 2», οι οποίες προβλήθηκαν από την κρατική τηλεόραση. Μεταξύ άλλων στις παραστάσεις συμμετείχαν οι: Σταύρος Λούρας, Τεύκρος Νεοκλέους, Μόνικα Μελέκη, Άντρη Κυριαζή, Έλενα Χατζηαυξέντη, Κριστιάνα Γεωργίου κ.α.
Έχει τραγουδήσει στις εκδηλώσεις «Χαίροις Ένδοξε Λάζαρε» στις οποίες συμμετείχαν οι: Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Πέτρος Γαϊτάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μάνος Πυροβολάκης και άλλοι. Την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Γιώργος Θεοφάνους.
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας συμμετείχε επίσης στην παράσταση «Άλκηστις Πρωτοψάλτη - διαβάζοντας ένα παραμύθι» με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον μουσικοσυνθέτη Βάσο Αργυρίδη.
Τον Ιούλιο του 2013 και 2015 συμμετείχε στο Γ' και Δ' Παγκύπριο Φεστιβάλ Παιδικών - Νεανικών Χορωδιών αντίστοιχα, και τον Νοέμβριο του 2015 τραγούδησε στο Διεθνές Συνέδριο TEDx University of Nicosia - The future is...!

-
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
06 Ιουλίου 2016
Σχετικά
Λίνα Νικολακοπούλου: Η σπουδαία στιχουργός ομιλήτρια στην εκδήλωση "Ποιητές του Μεσοπολέμου"
Μία εκδήλωση με αφορμή την Γιορτή των Γραμμάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Limassol Carnival Warm Up: Η Λεμεσός ετοιμάζεται για το Καρναβάλι
Πάμε να δοκιμάσουμε αποκριάτικα κοστούμια και να διασκεδάσουμε!
Καρναβάλι στην Πόλη Χρυσοχούς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Η ημερομηνία, η συμμετοχές και τα βραβεία
Πότε θα γίνει η καρναβαλίστικη παρέλαση στα Λύμπια
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να λάβεις μέρος
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χειμερινών Κολυμβητών Αγίας Νάπας ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Η Cyprus From Air μάς προσκαλεί σε μια μοναδική πεζοπορία στο Μονοπάτι Γένεσις, στο μαγευτικό Πισσούρι
Σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και αυθεντικές ακτογραμμές της Κύπρου.
Week Agenda: Οι καλύτερες επιλογές της εβδομάδας στην Κύπρο
Θέατρο, εικαστικά, μουσική και ξεχωριστές εμπειρίες σε όλο το νησί
Weekend Agenda: 15 υπέροχες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο το σαββατοκύριακο
Θέατρο, μουσική, εκθέσεις και εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις
Πότε θα κλείσει η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στη Λευκωσία
Παιχνίδι και διασκέδαση στην πρωτέυουσα για λίγες μέρες ακόμα
Μια ξεχωριστή εμπειρία πολιτισμού και γαστρονομίας στην Αγία Νάπα
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν παραδοσιακό γεύμα με σουβλάκι και κόκκινο κρασί