Eating News , Εστιατόρια

Για τα burgers της κόκκινης καντίνας κάνουν ουρές!

Redtruck catering: Ένα κόκκινο βανάκι γεμάτο γεύση!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2016

Ο Andre Straub και η Έλενα Γρηγορίου Straub κρύβονται πίσω από τη μοναδική ιδέα του RedTruck, που προσφέρει burgers και sandwiches μ' ένα διαφορετικό τρόπο. Σε τιμές πάρα πολύ λογικές, έρχονται και σου μαγειρεύουν στον τόπο που επιθυμείς, ως delivery on the spot!

Ένας έρωτας που έγινε νόστιμος!
Γνωρίστηκαν το 1992 στην Ελβετία όπου σπούδαζαν Hotel Management στο ίδιο πανεπιστήμιο. Μετά τις σπουδές 'χάθηκαν' και 16 χρόνια αργότερα, ξαναβρέθηκαν, ξαναερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν, κάνοντας βάση τους το San Fransisco.

Εκεί πήραν και την ιδέα για το κόκκινό τους βαν, αφού υπάρχουν εκατοντάδες trucks με gourmet φαγητά, τα οποία σταθμεύουν σε ειδικά parking και στους δρόμους και χιλιάδες κόσμος μπορεί να πάει και να γευτεί τα εδέσματά τους. Μάλιστα, ιδιόκτητες μερικών trucks έχουν ήδη τα δικά τους εστιατόρια και είναι βραβευμένοι chefs με ένα δύο ή και τρία Michelin Stars!

Από τη Γαλλία, στην Αγγλία και Κύπρο
Το RedTruck αγοράστηκε από τους ίδιους από τη Γαλλία και το μετέτρεψαν σε μια υπερσύγχρονη κουζίνα στην Αγγλία. Έχει όλες τις άδειες. Είναι μάρκας Citroen του 1971 και κερδίζει τα βλέμματα όπου κι αν το παρκάρουν!

Τι ψήνει…
Όλα τα snacks που φτιάχνουν έχουν μια ιδιαίτερη γεύση κι όλα τα προϊόντα τους είναι διαλεκτά και σπιτικά, δηλαδή φτιάχνονται από τους ίδιους -από τη ζύμη των burgers, από 100% βοδινό κιμά, ως το καπνιστό χαλούμι και καπνιστό τυρί!

Τα sauces που συνοδεύουν το κάθε σάντουιτς ξεχωριστά έχουν… τρελές και διαφορετικές γεύσεις, όπως το creamy bbq sauce, το caesar parmezan sauce ή το sauce με κόκκινο κρασί και κολιάνδρο!

Μελλοντικά και σε πάρκινγκ
Αν και αρχική τους ιδέα ήταν να σταθμεύουν καθημερινά σε διαφορετικούς τόπους, ώστε όλοι να μπορούν να γευτούν τα φαγητά τους, προς το παρόν αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί, αφού οι διάφοροι δήμοι δεν δίνουν άδειες για πλανοδιοπώληση -άδικα κατά την άποψή τους, καθώς τα trucks είναι το νέο trend σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης!

Βέβαια, δεν τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να αναλαμβάνουν προς το παρόν ιδιωτικά πάρτι για όλες τις ηλικίες. Δηλαδή, πάνε στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε μέρος -όπως παραλίες ή παιχνιδότοπους-, και παρέχουν τις υπηρεσίες τους, μαγειρεύοντας την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος. Μέχρι τώρα όλοι είναι ενθουσιασμένοι με όσα φτιάχνουν και βεβαίως, με τη γλυκιά όψη του truck, το οποίο έχει το δικό του όνομα, 'JAVELINA', που σημαίνει 'άγριο γουρούνι'.

*Mάλιστα μέσω της σελίδας τους στο Facebook μάς ενημέρωσαν ότι σήμερα Πέμπτη 14, αύριο Παρασκευή 15 καθώς και την επόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου θα βρίσκονται στο Episkopiana Hotel στην Επικοπή Λεμεσού από τις 12:00 μέχρι τις 20:00, και την Τετάρτη 12.00-15.00.

Redtruck catering company (99998850 / www.redtruckcatering.com)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close