Eating News , Εστιατόρια

Ένα μαγαζάκι σκέτη γλύκα!

Το Γλυκοπωλείο θα σε ξετρελάνει με τα κυπριακά μαμαδίστικα εδέσματά του

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2016

Άνοιξε ανήμερα τα Φώτα τον περασμένο Ιανουάριο στη Λεμεσό σερβίροντας λαχταριστούς λουκουμάδες οι οποίοι ξέφευγαν από την παραδοσιακή τους φόρμα. Λουκουμάδες με γέμιση σοκολάτα, νουτέλα και άλλες γεύσεις σκέτη αμαρτία.

Μέχρι σήμερα το Γλυκοπωλείο σερβίρει εκείνους τους μοναδικούς λουκουμάδες μαζί με άλλα παραδοσιακά εδέσματα. Μα τι να πρωτοδοκιμάσεις. Από το κανταΐφι και τον μπακλαβά μέχρι το μυρωδάτο γαλακτομπούρεκο και το διαλεκτό μαχαλεπί με φρέσκο γάλα και νερό.

Και όλα αυτά φτιαγμένα από τη μητέρα του ιδιοκτήτη, ολόφρεσκα και μαμαδίστικα. Πέραν όμως των παραδοσιακών γλυκών και σιροπιαστών το μαγαζάκι σερβίρει κρέπες αλλά και παγωτό. Όλα αυτά βέβαια θα τα συνοδεύσεις με την σπιτική παγωμένη λεμονάδα του μαγαζιού ή με καφεδάκι.

Μάθε, όμως, πως το Γλυκοπωλείο, σερβίρει το καλύτερο ίσως κυπριακό καφέ που δοκίμασες φτιαγμένο από εξειδικευμένο μηχάνημα το οποίο έφερε ο ιδιοκτήτης στην Κύπρο από τη Βαρκελώνη. Εντυπωσιάστηκες; Θα σε εντυπωσιάσω όμως και άλλο αναφέροντας πως εδώ θα πιεις και κυπριακό καφέ με… κανέλα παρακαλώ.

Το Γλυκοπωλείο, ένα μοναδικό στο είδος του μαγαζί στην Κύπρο που θυμίζει μαγαζάκια σε στενά δρομάκια της Αθήνας και της Πλατείας Ψυρρή.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close