Εστιατόρια

Ανακαλύψαμε τι κρύβει το "Diamante Blu"

Το νέο,υπερυψωμένο εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι έχει γεύση από Ιταλία

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2016

Ένα καινούριο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή του ανανεωμένου Παλιού Λιμανιού Λεμεσού, σε ένα απο τα υπερυψωμένα κτίρια, με την απέραντη θέα της πόλης και της θάλασσας να βρίσκεται στα πόδια του. 

 

 

Το café Diamante Blu πέρα από τον καλύτερο σε ποιότητα καφέ του γνωστού οίκου Costadoro, προσφέρει ακόμα πιάτα ιταλικής κουζίνας με πάστα, ριζότο και πίτσα, όπως επίσης και σνακ ή platters.

 

Το μαγαζί σού προσφέρει τη δυνατότητα να φτιάξεις τη δική σου μακαρονάδα (€14) επιλέγοντας το είδος ζυμαρικού που επιθυμείς, το οποίο θα συνδυάσεις με μια από τις homemade σάλτσες και πάλι δικής σου επιλογής. Γευστικά καλή επιλογή βρήκα το ριζότο και συγκεκριμένα το ριζότο με μανιτάρια (€12) που θα καλύψει τους φανατικούς του είδους.

 

Αν δεν είσαι λάτρης των ζυμαρικών, μπορείς να δοκιμάσεις ένα από τα σάντουιτς ή το homemade burger του μενού. Δοκίμασα το Mozzaburger (€10), ζουμερό, σπιτικό μπιφτέκι γεμιστό με μοτσαρέλα και μους καρότου. Αν και το πιάτο συνοδευόταν από νόστιμες τηγανητές πατάτες και σαλάτα στο πλάι, θα προτιμούσα να ήταν περισσότερη η ποσότητα. Στο Diamante Blu μπορείς να συνδυάσεις το φαγητό ή το σνακ σου με ένα απο τα signature cocktails, εκ των οποίων επέλεξα το Αngelo BLU (€7) για να τελειώσω τη βραδιά μου, απολαμβάνοντας τη μουσική και την πανέμορφη θέα της φωτισμένης πόλης.

Όπως όλοι οι χώροι των υπερυψωμένων κτιρίων της περιοχής, έτσι και το Diamante Blu εξασφαλίζει τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για άτομα με κινητικές δυσκολίες, με ράμπα ή ανελκυστήρα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close